Neverovatna Indija

Foto: Kawal Graphics

„Neverovatna Indija“ (www.indija.rs) je portal osmišljen i kreiran u cilju promovisanja i popularizacije Indije u Srbiji. Želja nam je da ovu geografski daleku a duhovno tako blisku zemlju približimo srpskom narodu, ali i da neprestano jačamo tradicionalno jake prijateljske odnose sa njom. To, naravno, podrazumeva bliskiju saradnju na svim nivoima i suštinsko, dublje razumevanje naših dvaju naroda.

Portal svakodnevno donosi informacije o aktuelnim dešavanjima u Indiji, indijskim praznicima i festivalima i koracima u saradnji i odnosima Indije i Srbije. Putem niza tematskih odeljaka prikazuje duh, život, običaje i specifičnosti ove bajkolike i mnogoljudne zemlje.

Naša web lokacija pravovremeno vas obaveštava o svemu što ima veze s Indijom, od lansiranja indijskih satelita pa sve do tajni nadaleko čuvene indijske kuhinje.

Na portalu možete pratiti i vesti o indijskim filmovima i glumcima, ali i o indijskim naučnicima, uspešnim poslovnim ljudima i ženama i umetnicima. Uživajte i u čarobnim turističkim odredištima i religijskim znamenitostima Indije. Nudimo vam i niz sadržaja o retkoj indijskoj prirodi, flori i fauni, ali i o tradicionalnoj indijskoj medicini ajurvedi, jogi, meditaciji. Uronite, konačno, i u čari indijske kuhinje

Portal „Neverovatna Indija“ otkriva sva bogatstva ove gotovo nestvarne zemlje koju treba upoznati i voleti.

Kontaktirajte nas za više informacija.