Indijski ambasador na Digital 2019 u Beogradu (video)

Foto: facebook.com/IndiaInSerbia (Print Screen)

Indijski ambasador govorio je na Digital 2019, regionalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama i medijima u Beogradu.

https://www.facebook.com/IndiaInSerbia/videos/564374850972488/

Šestu godinu zaredom Color Media Communications organizuje „Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – Digital2019 – trajao je 2 dana – i okupio najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Digital je konferencija na kojoj učestvuju CEO telekoma u regionu i to je jedini skup koji okuplja prve ljude vodećih operatera: MTS, VIP, Telenor, Deutsche Telekom, Orion, Mtl Bugarska, Telekom Slovenia…

Prvu konferenciju otvorila je Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, drugu Ivan Tasovac, ministar kulture i informisanja. Digital 2016 otvorio je Nj. E. Denis Kif, ambassador Velike Britanije u Beogradu i Nj. E. Kajl Skatambassador SAD u Beogradu. Digital 2017 otvorio je Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije, Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije, Nj. E. Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu i Nj. E. Narinder Čohan, ambasadorka Republike Indije u Srbiji.

Prethodni tekstParadajz čorba na indiijski način
Sledeći tekstEgzotično izdanje naših košarkaša u Mumbaju

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime