„Neverovatna Indija“ na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Ambasada Indije u Beogradu sa zadovoljstvom objavljuje učešće na 40. Međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 22. do 25. februara 2018. na Beogradskom Sajmu.

Indijski štand biće smešten u hali br. 1 i prikazaće turističke potencijale „Nevorovatne Indije“ sa fokusom na istorijske znamenitosti Indije pod zaštitom Uneska.

Promocija turizma bila je jedna od glavnih tema razgovora prilikom posete Indiji predsednika Srbije Aleksandra Vučića u januaru 2017. U oktobru 2017. Ambasada Indije organizovala je dolazak pet indijskih turoperatora koji su posetili Srbiju kako bi uspostavili saradnju sa lokalnim turističkim agencijama. Prethodno je u septembru 2017. grupa od osam srpskih turoperatera posetila Indiju radi upoznavanja sa lokalnom turističkom ponudom.

Broj srpskih turista u 2017. koji su posetili Indiju na godišnjem nivou porastao je za 23%.

Usluga e-Viza koja je na raspolaganju građanima Republike Srbije dobija na popularnosti i više od 1,200 srpskih turista je apliciralo u 2017.g. Vlada Republike Srbije je takođe ukinula vize za indijske državljane.

Ovo je peti put zaredom da Ambasada učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u
Beogradu. Indija je pristupačna turistička destinacija tokom cele godine, koja nudi medicinski turizam, avanturistički turizam, duhovni turizam, obilazak pustinja, plaža, Himalaja, utvrđenja, palata, itd.

Ovim putem srdačno pozivamo sve zaiteresovane da posete indijski štand.

Prethodni tekstAmbasadorka: Veoma uspešna indijsko-srpska saradnja na projektu digitalizacije
Sledeći tekstPremijer Modi na Svetskom kongresu: Digitalna Indija je postala način života

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime