Održano prvo nacionalno BrainOBrain takmičenje u Srbiji

Foto: Ambasada Indije

U nedelju, 18.3. 2018. godine, u restoranu Stadion na Voždovcu, održano je prvo nacionalno BrainOBrain takmičenje u Srbiji. Takmičenju je prisustvovalo oko 600 gostiju –  200 polaznika BrainOBrain programa u pratnji svojih porodica i prijatelja. Deca uzrasta od 4 do 14 godina pokazala su stečena znanja i veštine, boreći se za pehare, zlatne i srebrne medalje.

Foto: Ambasada Indije

Ambasadorka Indije i osnivač indijskog startapa BrainoBrain uručili nagrade.

Foto: Ambasada Indije

Svečanom delu programa – dodeli nagrada i demo prezentacijama dečijih veština i znanja, prisustvovali su i Nj.E. Narinder Čohan, ambasadorka Indije u Beogradu, i gospodin Anand Subramaniam, jedan od osnivača BrainOBrain programa i direktor BrainOBrain Kids Academy – čovek zaslužan što je BrainOBrain postao internacionalni brend, zastupljen u 37 zemalja, sa 925 franšiznih centara sa preko 2.000.000 učenika u programu.

Foto: Ambasada Indije

Prisutni su imali priliku da vide demo prezentacije veština i znanja dece koja pohađaju BrainoBrain dečje akademije širom Srbije koja su na različitim nivoima BrainOBrain edukacije kao i prezentacije gostiju – dece iz centra BrainOBrain „Crveni krst” iz Ohrida iz Makedonije čime je ovo takmičenje dobilo i regionalni karakter.

Foto: Ambasada Indije

Multitasking veštine, koje su BrainOBrain deca pokazala na ovom takmičenju, pevajući, recitujući, igrajući i glumeći u mjuziklu „Ružno pače“ dok su istovremeno sa uspehom radila i visokozahtevne računske operacije, ostavile su prisutnе bez daha.

Foto: Ambasada Indije

Deca su na taj način predstavila veoma slikovito suštinu i rezultat BrainOBrain programa – dete koje je sa svojim istreniranim intelektualnim sposobnostima, svesno sebe i svojih potencijala i mogućnosti i dete koje podignute glave ulazi u koštac sa svim životnim izazovima, uporedo razvijajući ekološku svest i vodeći zdrav život.

Foto: Ambasada Indije

Na kraju ovogodišnjeg prvog nacionalnog Brainobrain takmičenja, ambasadorka Indije i gospodin Subramaniam podelili su nagrade takmičarima. Deca su, ponosno i sa osmesima na licima, jedno po jedno izlazila na binu kako bi, na veliko zadovoljstvo svojih edukatora i naravno svojih roditelja, primila vredno zaslužene pehare i medalje. Ti osmesi i lepo raspoloženje tokom celog događaja će svim prisutnima, a posebno deci, ostati u dugom i veoma lepom sećanju.

Foto: Ambasada Indije
Prethodni tekstIndija snima rimejk filma „Krive su zvezde“, u glavnoj ulozi je ova mlada glumica (foto)
Sledeći tekstArhitektonska simfonija Balkrišne Došija

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime