Priča indijskog para rasplakala svet, evo šta su uradili zbog ljubavi

Foto: Pixabay/Poky

Šankar Rai iz indijske države Bihar toliko je voleo svoju ženu Amiri da joj je nebrojeno puta rekao da bi zbog nje učinio sve na svetu.

Kao da je slutio da će mu smrt pre vremena zakucati na vrata, Šankar je jedne noći dok je spavao osetio neverovatnu bol.

Kada se probudio u kući u distriktu Samastipur, video je da ga je ugrizla zmija otrovnica. Svestan da umire i da će doktori doći prekasno da bi ga spasli, Šankar je probudio suprugu Amiri i rekao joj šta se dogodilo.

Indijac je tada rekao svojoj supruzi Amiri da je toliko voli da želi da umru zajedno. Amiri je pristala da joj Šankar ugrizom prenese deo otrova koji je zmija unela u njegovo telo.

Doktor Jajkant iz lokalne bolnice izjavio je da su partneri bez svesti prebačeni u bolnicu.

„Šankar je preminuo, a Amiri smo uspeli da spasimo, jer je lečenje počelo na vreme“, rekao je Jajkant i dodao da je Amiri Rai trenutno van životne opasnosti.

Iako su neki korisnici društvenih mreža u svetu pisali da Šankarov čin nije delo ljubavi već sebičnosti, velika većina njih složila se da je u pitanju prava ljubav jer je njegova supruga bespogovorno pristala da primi otrov i ovaj svet napusti s njim.

Prethodni tekstOvo povrće je pravo čudo za organizam
Sledeći tekstProizvodnja prirodnog kaučuka porasla 23%

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime