Šef iz snova: Zaposlenima deli raskošan bonus

Foto: Facebook/SavjiDholakia

On je vlasnik poslovnog carstva iz Indije koji će ovog vikenda svojim radnicima podeliti 1260 automobila, 400 stanova i skupoceni nakit u sklopu hinduističkog festivala Divali, tokom koga zaposleni ostalih kompanija obično dobijaju sitnice – bombone i slatkiše.

Savjibai Dolakia, osnivač kompanije za izvoz dijamanata u gradu Suratu službeno je objavio da će potrošiti 6 miliona funti kako bi svojim vernim zaposlenima zahvalio na predanom radu i trudu tokom poslednjih 5 godina.

„Naš je cilj da svakom od naših zaposlenih omogućimo da imaju stan i automobil u narednih pet godina. Zato smo počeli da delimo automobile, kuće i nakit već sada“, rekao je Dolakia, vlasnik Hare Krišna Eksporta, koji zapošljava ukupno 5500 ljudi.

Ne zna se koliko njih će dobiti ovako raskošan bonus, budući da je ovaj šef iz snova već 2012. godine započeo sa deljenjem vrednih poklona. Tada je troje zaposlenih dobilo automobile, a 2014. godine Dolakia je podelio još 491 automobil i 207 stanova.

Kako prenose britanski mediji, Hare Krišna Eksport je jedna od najuspješnijih kompanija u indijskom Suratu, a izvozi dijamante u čak 75 zemalja.

Prethodni tekstFestival indijskog filma u Novom Sadu od 30. 10. do 3. 11.
Sledeći tekstIndijski međunarodni sajam 2016 (14. 11 – 27. 11)

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime