Škoda najavila „Vision IN SUV“ koncept na sajmu Auto Expo 2020 u Nju Delhiju

Škoda je i zvanično objavila da će 5. februara na sajmu Auto Expo 2020 u Nju Delhiju predstaviti svoj novi koncept automobil Vision IN SUV.

Takođe, saopšteno je i da će Vision IN SUV concept najaviti budući Škodin SUV model, pripremljen specijalno za indijsko tržište.

Taj SUV se na tržištu očekuje tokom drugog kvartala 2021. godine, a biće napravljen na MQB A0 platformi. Indijski mediji pišu da će vozilo imati dužinu od 4260 mm i međuosovinsko rastojanje od 2651 mm, kao i da će nuditi dosta mesta za punike na zadnjim sedištima.

Objavljen je i jedan teaser crtež unutrašnjosti koncept verzije, a koji pokazuje trokraki volan sa zaravnjenim donjim delom, veliki ekran infotainment sistema i digitalnu instrument tablu.

Vision IN SUV concept će najverovatnije dobiti izgled inspirisan Škodom Kamiq, ali uz dodatak određenih detalja po ukusu indijskih kupaca.

U plati motora će s naći samo benzinci, po svemu sudeći 1,0 litarski trocilindrični turbo i 1,5 litarski četvoroiclindrični turbo agregat. Na kraju, u ponudi bi mogla da se nađe i CNG verzija sa pogonom na komprimovani prirodni gas.

Prethodni tekstIkona hipi pokreta, svetu je otkrio indijski ritam (video)
Sledeći tekstIndijski oraščići – idealan međuobrok

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime