Tradicionalni Dobrotvorni diplomatski bazar u Beogradu 3. decembra

Foto: Ambasada Indije

Dobrotvorni diplomatski Bazar, poznatiji kao Božićni diplomatski bazar, koji tradicionalno 16. put organizuje beogradski Medjunarodni klub žena (IWC), biće održan u nedelju, 3. decembra na Beogradskom sajmu​, a za učešće se prijavilo više od 40 zemalja.​

Tradicionalni Diplomatski dobrotvorni bazar u organizaciji Međunarodnog kluba žena, održava se u nedelju 3. decembra 2017. u Hali 2 Beogradskog sajma.

Ambasada Indije će, pored ostalih zemalja, imati svoj štand na Bazaru, gde će se prodavati indijski proizvodi: pirinač, začini, čajevi, tekstil itd. Cena ulaznice je 200 dinara.

Foto: Ambasada Indije

Učešće su potvrdile brojne ambasade i medjunarodne organizacije, a najavljen je i kulturno-umetnički program, saopštili su organizatori.

Svaka zemlja imaće svoj štand, na kome će se prodavati nacionalni specijaliteti, narodne rukotvorine i suveniri.

Biće otvoren i dečji kutak, i kao i svake godine biće organizovani prodaja polovnih knjiga, pekara, lutrija, a štand će imati i Srbija.

Istovremeno će na posebnoj bini horovi iz više medjunarodnih škola iz Beograda pevati prigodne pesme, a deo programa biće posvećen i predstavljanju muzike iz različitih delova sveta, njihovih igara i pevača.

Sav prihod sa dobrotvornog bazara namenjen je najugroženijem delu populacije u Srbiji, naveo je Medjunarodni klub žena.

Kako se navodi, pažljivo će biti identifikovani korisnici pomoći, kao što su stari, deca, osobe sa posebnim potrebama, žrtve porodičnog nasilja, u cilju ekonomskog osnaživanja ugroženih grupa i inkluzivnog obrazovanja.

Dobrotvorni Božićni diplomatski bazar biće održan u nedelju, 3. decembra, u hali 2 Beogradskog sajma od 10 do 16 časova.

Prethodni tekstDeset najvećih gradova u Indiji
Sledeći tekstDeset najlepših Indijki u 2017.

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime