Moćan u borbi protiv karcinoma – indijski badem

Lekar sa čikaškog univerziteta tvrdi da je rak ustvari drastičan nedostatak jednog vitamina, i daje spisak namirnica uz pomoć kojih, ukliko ih redovno konzumirate, vaš organizam neće biti u opasnosti od ove opake bolesti.

Pre samo nekoliko godina rak je bio veoma retka bolest, a oni koji su imali nesreću da obole od te opake bolesti uvek su bili „neko drugi“. međutim, poslednjih godina situacija se znatno izmenila, vest da neko ima rak nas više neiznenađuje, a oboleli su postali ljudi koje poznajemo, koje volimo, oni naši najbliži.

Jedini dostupan zvanični lek jeste hemioterapija, koju mnogi medicinski stručnjaci nazivaju i „otrovom koji leči“, jer pored kancerogenih, ubija i zdrave ćelije i tako uništava imuni sistem.

Međutim, jedan lekar, doktor Harold V. Maner (Harold W. Manner), profesor biologije i načelnik biološkog odeljenja na Univerzitetu Lajola u Čikagu kategorično tvrdi da rak nije ništa drugo nego nedostatak vitamina B17!

Naime, on poredi rak sa skorbutom – stanjem koje izaziva oticanje tkiva, kao i promene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu. Za ovo stanje se verovalo da je bolest, sve dok nije otkriveno da su sve ovo simptomi nedostatka vitamina C.

„Oni koji boluju od raka treba prvo da znaju šta je rak. Ne paničite. Istražite svoje zdravlje. Kao što niko ne umire od skorbuta, ne možete ni od nedostatka vitamina B17“, tvrdi on.

Saveti doktora Manera

Pošto je prema njegovom mišljenju u pitanju samo težak nedostatak vitamina B17, on kaže da je za lečenje i prevenciju raka sasvim dovoljno da svakog dana pojedete 15 do 20 jezgra iz koštice kajsija. Koštice kajsije sadrže laetril, jedinjenje koje se ekstrahuje iz amigdalina – poznatijeg i kao vitamin B17.

Takođe, on savetuje da jedete klice pšenice, za koje se veruje da su čudesni lek koji sprečava i leči rak. Bogate su tečnim kiseonikom i laetrilom.

Ove supstance ima i u košticama jabuka.

U svojoj knjizi pod nazivom „Smrt kancera“, dr Maner tvrdi da je procenat izlečenja raka pomoću laetrila viša od 90 odsto, piše Urbanatural.in. Ujedno navodi i listu namirnica bogatih vitaminom B17 i tvrdi da ako ga budete redovno unosili u dovoljnim količinama, nikada nećete morati da brinete da li ćete dobiti ovu opaku bolest.

Namirnice bogate vitaminom B17

– Koštice i semenke jabuka, kajsija, bresaka, kruški, kao i suve šljive koje su najbolji izvor amigdalina

– Varivo: kukuruz, pasulj, klice sočiva, grašak, pasulj sorte Lima, boranija

– Orašasto voće: gorki badem (najbogatiji prirodni izvor B17), australijski (makadamski) orah, indijski badem

– Bobičasto voće: crni dud, borovnica, aronija, kupine, maline i jagode

– Žitarice: susam i laneno seme, ovseni griz, ječam, tamni pirinač, pšenični griz, proso, raž, heljda, šećerna trska

Vitamin B17 može se naći i u pivskom kvascu i mesu bundeve.

(espreso.rs)

Prethodni tekstIndijski oraščići – idealan međuobrok
Sledeći tekstŽivot vegana ima mnoge prednosti

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime