Iver ne pada daleko od klade: slavne indijske glumice sa svojim slavnim ćerkama

Foto: YouTube/Best 10List (Print Screen)

10. Neetu Kapoor i Riddhima Kapoor: dok je Neetu Sing Kapur bila glavna indijska glumica sedamdesetih godina, njena ćerka Riddhima je poznati modni dizajner, udata za industrijalca Bharat Sahni. Majka i ćerka pojavile su se zajedno u reklami za nakit zajedno, ali se inače retko primećuju u javnosti.

9. Mun Mun Sen i Raima/Rijas Sen: Mun Mun Sen, ćerka legendarne bengalske glumice Suchitra Sen, ima nekoliko hindi, bengalskih i drugih filmova u karijeri. Ona ima dve ćerke, obe glumice. Raima Sen je ostvarila odlične svestrane uloge, a Riia je, s druge strane, identifikovana više kao „lutka“ u Bolivudu.

8. Tanuja i Kajol: Tanuja je ostvarila nekoliko uloga svojim nastupima u 60. i 70. godinama, dok je njena ćerka Kadžol otišla korak napred. Obe su velike glumice i vrlo uspešne. One čak i izgledaju vrlo slično, mnogo liče i svakako su jedan od najboljih parova majke i ćerke u Bolivudu.

https://www.youtube.com/watch?v=zCnv2aQi598

7. Punam Sinha i Sonakshi Sinha: Sonakshi Sinha učestvuje u projektima sa velikim imenima Bolivuda. Često je viđena sa svojom majkom, Poonam Sinha.

6. Aparna Sen i Konkana Sen Sharma: Aparna je priznati reditelj i dobitnik tri nacionalne filmske nagrade. Osim toga, bila je proslavljena glumica u filmskoj industriji i radila sa velikanima kao što je Satiajit Rai. Njena ćerka Konkana takođe je veoma talentovana.

5. Babita i Karishma/Kareena Kapoor: Babita, koja se udala za Randhira Kapoora, najstarijeg sina Raja Kapoora, bila je glumica u Bolvudu tokom šezdesetih. Ona je napustila filmsku industriju nakon udaje, ali su njene ćerke Karishma i Kareena, postale uspešne glumice. Karina Kapur danas je jedna od najtraženijih glumica u zemlji.

4. Dimple Khanna i Tvinkle Khanna: ovaj par majka-ćerka poznat je po svojoj eleganciji i o njemu se mnogo priča u Bolivudu.

3. Jaja Bachchan i Shveta Nandora: Jaia Bachchan, glumica koja je dostigla vrhunac 1970, i dalje ima uticaja u Bolivudu. Njena ćerka Shveta Nanda odlučila je, međutim, da ne uđe u filmsku industriju. One su ipak majka i ćerka koje su uvek u vestima.

2. Hema Malini i Esha Deol: dok je Hema Malini bila san svog doba, Esha Deol nije uspela da postigne taj nivo uspeha. Međutim, ovaj dvojac majka-ćerka dobro je poznat jer su obe neverovatne klasične plesačice. One znaju kako da zadive svoju publiku.

1. Sharmila Tagore i Soha Ali Khan: Sharmila Tagor nije samo personifikacija lepote, već i sjajna glumica. Njena ćerka Soha Ali Khan nije bila te sreće. Ipak, ima priznate uloge, iako mnogo manje nego njena majka.

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime