Iver ne pada daleko od klade: slavne indijske glumice sa svojim slavnim ćerkama

Foto: YouTube/Best 10List (Print Screen)

10. Neetu Kapoor i Riddhima Kapoor: dok je Neetu Sing Kapur bila glavna indijska glumica sedamdesetih godina, njena ćerka Riddhima je poznati modni dizajner, udata za industrijalca Bharat Sahni. Majka i ćerka pojavile su se zajedno u reklami za nakit zajedno, ali se inače retko primećuju u javnosti.

9. Mun Mun Sen i Raima/Rijas Sen: Mun Mun Sen, ćerka legendarne bengalske glumice Suchitra Sen, ima nekoliko hindi, bengalskih i drugih filmova u karijeri. Ona ima dve ćerke, obe glumice. Raima Sen je ostvarila odlične svestrane uloge, a Riia je, s druge strane, identifikovana više kao „lutka“ u Bolivudu.

8. Tanuja i Kajol: Tanuja je ostvarila nekoliko uloga svojim nastupima u 60. i 70. godinama, dok je njena ćerka Kadžol otišla korak napred. Obe su velike glumice i vrlo uspešne. One čak i izgledaju vrlo slično, mnogo liče i svakako su jedan od najboljih parova majke i ćerke u Bolivudu.

https://www.youtube.com/watch?v=zCnv2aQi598

7. Punam Sinha i Sonakshi Sinha: Sonakshi Sinha učestvuje u projektima sa velikim imenima Bolivuda. Često je viđena sa svojom majkom, Poonam Sinha.

6. Aparna Sen i Konkana Sen Sharma: Aparna je priznati reditelj i dobitnik tri nacionalne filmske nagrade. Osim toga, bila je proslavljena glumica u filmskoj industriji i radila sa velikanima kao što je Satiajit Rai. Njena ćerka Konkana takođe je veoma talentovana.

5. Babita i Karishma/Kareena Kapoor: Babita, koja se udala za Randhira Kapoora, najstarijeg sina Raja Kapoora, bila je glumica u Bolvudu tokom šezdesetih. Ona je napustila filmsku industriju nakon udaje, ali su njene ćerke Karishma i Kareena, postale uspešne glumice. Karina Kapur danas je jedna od najtraženijih glumica u zemlji.

4. Dimple Khanna i Tvinkle Khanna: ovaj par majka-ćerka poznat je po svojoj eleganciji i o njemu se mnogo priča u Bolivudu.

3. Jaja Bachchan i Shveta Nandora: Jaia Bachchan, glumica koja je dostigla vrhunac 1970, i dalje ima uticaja u Bolivudu. Njena ćerka Shveta Nanda odlučila je, međutim, da ne uđe u filmsku industriju. One su ipak majka i ćerka koje su uvek u vestima.

2. Hema Malini i Esha Deol: dok je Hema Malini bila san svog doba, Esha Deol nije uspela da postigne taj nivo uspeha. Međutim, ovaj dvojac majka-ćerka dobro je poznat jer su obe neverovatne klasične plesačice. One znaju kako da zadive svoju publiku.

1. Sharmila Tagore i Soha Ali Khan: Sharmila Tagor nije samo personifikacija lepote, već i sjajna glumica. Njena ćerka Soha Ali Khan nije bila te sreće. Ipak, ima priznate uloge, iako mnogo manje nego njena majka.

Prethodni tekstIndijski tinejdžer napravio najmanji satelit na svetu
Sledeći tekstEvo kako je Novosađanka našla posao u svetskom gigantu

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime