Ambasadorka Indije sastala se sa ministrom za omladinu i sport Republike Srbije

Foto: Ambasada Indije

Ambasadorka Indije u Srbiji gđa Narinder Čohan sastala se 22. decembra 2017. sa Vanjom Udovičićem, ministrom omladine i sporta Republike Srbije, kako bi mu uručila poziv indijskog ministra za sport i omladinu Rajavardan Sing Rathora da učestvuje u ceremoniji otvaranja 1. Khelo indijskih školskih igara koje se održavaju u Nju Delhiju od 31. januara do 8. februara 2018. godine.

Na sastanku je naglašen značaj unapređenja saradnje u oblasti sporta u skladu sa  tradicionalno dobrim i prijateljskim odnosima između dve zemlje, kao i važnosti daljeg jačanja saradnje na svim nivoima.

Ministar Udovičić u načelu je prihvatio poziv indijskog ministra za omladinu i sport i pokazao interesovanje da uskoro poseti Indiju. Takođe je dogovoreno da se zacrta detaljan plan saradnje u oblasti omladine i sporta kako bi se poboljšala interakcija između omladine u obe zemlje.

Srpski sportski timovi redovno posećuju Indiju da bi učestvovali na turnirima. Nedavno je ženski indijski bokserski tim proglašen najboljim timom na 7. Kupu nacija u Somboru.

Prethodni tekstUpoznajte najmanju divlju mačku na svetu
Sledeći tekstDžamšedpur pobedio, domaći igrači dominiraju terenom

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime