Divali 2017: obradujte svoje voljene zdravim poklonima

Divali je „pred vratima“ i pravi je trenutak za odabir poklona za svoje najmilije. Kao i svake godine, prodavnice su i sada pune najboljih tradicionalnih slatkiša, čokolada i masnih grickalica.

Predlažemo vam da ovog Divalija razmišljate i o zdravlju svojih najdražih.

Preporučujemo vam 5 zdravih poklona:

1. Korpica s jabukama

Ko ne voli jabuke? Naročito one sočne i crvene. Vlakna u jabukama podstiču metaboličke procese, pomažu u poboljšanju zdravlja srca i regulišu nivo šećera u krvi. Jabuke su bogate i vitaminima i mineralima koji čuvaju kosti, zube i kožu. Za ovaj Divali poklonite svojim prijateljima i članovima porodice veliku korpu ukusnih jabuka i pomozite im da se klone lekara. Verujte nam, dan posle Divalija, oni će vam biti zahvalni za ovaj zdrav izbor poklona.

2. Zeleni čaj

Poklonite kutiju zelenog čaja nekome do koga vam je stalo. Ovaj predivni napitak može očistiti i podmladiti naše telo. Zeleni čaj je takođe pun antioksidanata, polifenola i flavonoida koji ne samo da pojačavaju imunitet već i štite od kašlja i gripa. Katehini prisutni u zelenom čaju utiču na gubitak težine i pomažu u varenju.

3. Zdravi kolačići

Podarite voljenima zdrave i ukusne kolačiće od hranljivih sastojaka kao što su ovas, raž, orasi i semenke. Savršena su alternativa desertima punim šećera koji se služe na Divali svečanosti.

4. Prirodni sosovi i prelivi

Postoje zdravi i prirodni sosovi, umaci i prelivi za roštilj, peri peri, guacamole. Napravljeni su od svežih sastojaka, bez aditiva i ukus im je savršen. Izaberite nekoliko sosova, lepo ih upakujte i poklonite najdražima.

5. Bočice himalajske soli

Himalajska so je jedna od najčistijih soli koje možete pronaći. Ima 99% čistog natrijum-hlorida i ostale elemente u tragovima. Dakle, ovo je idealan Divali poklon za najmilije.

Srećan Divali 2017 svima!

Prethodni tekstFilm „Tajna zvezda“: Zaira Vasim očarava, Amir Kan sjajan
Sledeći tekstSrećan Divali 2017!

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime