Dve Indijke otvorile spa centar za bebe

Foto: Instagram/BabySšaPerth

Sestre Kavita Kumar i Anita Jap otvorile su u australijskom gradu Pertu spa centar za bebe u kojem novorođenčad i njihovi roditelji mogu da uživaju u jedinstvenom doživljaju koji uključuje masažu beba i hidroterapiju.

Njih dve ističu da je hidroterapija veoma korisna za bebe jer im pomaže s ravnotežom, koordinacijom, snagom i snom.

View this post on Instagram

We celebrated our first team Christmas brunch yesterday at the gorgeous State Building. The team were treated to a session with Dr Carmela Pestell who led the discussion on how the Spa can promote infant development through the bonding experience between parents and their baby. Thank you to our superstar team who's knowledge and commitment helps this business grow and evolve continuously. ?✨⭐️ #petition #babyspaperth #smallbusinessperth #smallbusiness #sisters #organicbaby #hydrotherapy #grapeseedoil #perth #organicbabies #perthisok #kidsofinstagram #kidsaroundperth #perthkids #infantdevelopment #perthpop #theperthcollective #mothersgroup #perthmum #newborns #subiaco #christmasparty #teamchristmas #perthsmallbusiness

A post shared by Baby Spa Perth, AUSTRALIA (@babyspaperth) on

„Hidroterapija bebama mnogo pomaže – od poboljšanja kvaliteta sna, smanjenja nelagode prilikom grčeva, gasova, zatvora i povraćanja, a redovno sprovođenje terapija korisno je i za kardiovaskularni i respiratorni sistem“, rekla je Kavita.

Tokom vežbe, bebe nose posebno dizajniran uređaj koji su nazvali „bubby“, a koji ih održava na vodi. Hidroterapija traje od 10 do 30 minuta, a prema zvaničnoj stranici Baby Spa centra prijatelji i porodica beba mogu da dođu i da gledaju bebe kako plutaju. Uz hidroterapiju, Baby Spa takođe nudi i dečije masaže.

Anita naglašava da je najvažniji deo to što hidroterapija i tretmani masaže omogućavaju bolje razumevanje potreba i znakova koje im šalju njihova deca.

Prethodni tekstSpasili kobru dajući joj vodu iz flašice (video)
Sledeći tekstNajveća bašta lala otvorena za turiste

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime