Film „Vivegam“: Ajit je harizmatičan i neustrašiv

„Vivegam“ je indijski špijunski film koji je 2017. godine napisao i režirao Siva.

Film „Vivegam“ dešava se oko Ajita, zvezde filma u najboljem fizičkom stanju kog je milina gledati na ekranu kao tajnog agenta koji treba da spasi svet na ivici nuklearnog napada.

Uloge: Ajit, Kajal Aggarval, Vivek Oberoi, Akshara Haasan i Karunakaran

Režija: Siva

Ajit je u filmu harizmatičan i izložen zahtevnim akcijama. Te akcije, međutim, nisu dopunjene dobrim scenariom sa više napetosti i ključnih trenutaka.

Režiser Siva i Ajit predstavili su se u svojoj trećoj saradnji. Film je rađen na međunarodnom nivou i poštuje visoke standarde, pa je u tom pogledu zaista izvanredan. Pokušaj je ambiciozan i trud za svaku pohvalu, ali naporni rad ne podržava uvek dobra priča.

Siva vrlo konzistentno sprovodi akciju u svojim filmovima.

U iznenađujuće dobroj ulozi, Kajal Aggarval igra Ajithovu ženu i hemija između njih je odlična, ima pravu emocionalnu notu. Međutim, ponekad je i preterana. Na primer, kada Ajit lovi na ulicama Srbije, Kajal ga poziva i pita ga da li želi da sluša bebu.

Ajitova fizička transformacija zaslužuje posebnu pohvalu. On je naporno radio, uprkos ekstremnim klimatskim uslovima. Nosi film na svojim ramenima i pretvara ga u nikad viđen performans.

Prethodni tekstGurinder Čada: Odrasla sam s osećajem da nemam domovinu
Sledeći tekstBolivud na Tašmajdanu uz indijski blokbaster „Bajirao Mastani“

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime