Bolivud na Tašmajdanu uz indijski blokbaster „Bajirao Mastani“

Foto: Youtube/Eros Now

U završni deo ovogodišnjeg letnjeg bioskopa na otvorenom „Filmstrit“, publiku uvodi tradicionalni Bolivud u parku, veče posvećeno indijskoj kulturi i drugoj po veličini kinematografiji na svetu. Na programu bioskopski hit „Bajirao Mastani“.

Kao rezultat dugogodišnje saradnje sa Ambasadom Indije u Beogradu, 27. avgusta od 20.30 u Tašmajdanskom parku, domaća publika imaće priliku da vidi jedan od najgledanijih filmova u istoriji Bolivuda – Bajirao Mastani.

Romantična istorijska priča vraća nas u 18. vek, u borbu za izgubljenu ljubav i ratničku čast. Uz već dobro poznatu egzotiku kostima, posetioci će uživati i u legendarnoj muzici Indije i, pre svega, Bolivuda.

Glavne uloge poverene su velikim imenima bolivudske kinematografije Ranviru Singu, Dipiki Padukone, kao i planetarno poznatoj zvezdi Prijanki Čopri koja poslednjih godina privlači značajnu pažnju medija i gledalaca širom sveta.

„Filmstrit“ uvek donosi i nova iznenađenja, te će tako pre početka filma plesna grupa „Pana Bolivud dens skul“ odigrati nekoliko plesova uz muziku iz filma Bajirao Mastani i time upotpuniti celokupnu atmosferu uvodeći posetioce u čarobni svet Bolivuda.

Letnji otvoreni bioskop „Filmstrit“ u svojoj sedmoj godini podržan je od strane Grada Beograda, Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, kompanija „Bambi“ i „Unilever“, agencije „Red komjunikejšn“ i ambasada Holandije, Nemačke, Francuske, Indije i Turske.

Prethodni tekstFilm „Vivegam“: Ajit je harizmatičan i neustrašiv
Sledeći tekstVodeći projekti vlade Indije

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime