Indija i Oman iza zatvorenih vrata pred Azijski kup

Navijači ljuti, selektori zadovoljni. Indija i Oman privode kraju pripreme za predstojeću smotru najboljih selekcija Azije, koja se održava od 5. januara do 1. februara 2019. godine. S tim u vezi odigraće i prijateljsku utakmicu u Abu Dabiju, iza zatvorenih vrata i bez TV prenosa.

Upravo taj podatak da neće moći da posmatraju utakmicu razbesneo je ionako kivne Indijce, kojima je onemogućeno da gledaju polovinu utakmica u drugom delu I-lige. Naime, televizijska mreža Star rešila je da umesto 60 u prolećnom delu prvenstva direktno prenosi 30 mečeva. I posle svega kao da dodatno želi da stane na žulj ljubiteljima fudbala u zemlji 1.000 jezika.

Sa druge strane, kormilar Omana Pim Verbek i selektor Indije Stefen Konstantin su protiv da se meč emituje uživo. Pogađate, ne bi želeli da otkrivaju karte pred Azijski kup.

Da su Indijci ozbiljno shvatili kontinentalno takmičenje svedoči i podatak da su u Ujedinjene Arapske Emirate stigli 20. decembra, čak 17 dana pre prve utakmice. Konstantin i Verbek će sigurno kombinovati postave, a tek da se ima i vidu Oman je slavio na četiri od pet poslednjih utakmica protiv Indije. I sada je favorit…

(mozzartsport.com)

Prethodni tekstŽivotna priča nedavno udate indijske bogatašice
Sledeći tekstIndijska vladina komisija zalaže se za nezakonitost kripto aktivnosti

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime