Indijac prešao 600 km na biciklu za 24 dana da pronađe suprugu koja se izgubila

Foto: RyanMcGuire/pixabay.com

Jedan 42-godišnji radnik iz Džarkhanda prešao je 600 km na biciklu u potrazi za suprugom. Njih dvoje su se konačno sreli tokom vikenda u mestu Karagpur u Zapadnom Bengalu.

Tražeći svoju ženu, Manohar Najak, je prelazio 25 km dnevno i za 24 dana je prošao kroz 65 sela. Njegova supruga Anita nestala je 14. januara iz kuće njenih roditelja u kimrasolskom selu, gde je bila u poseti.

Kada se dva dana nije vraćala kući, suprug je kontaktirao policiju. Međutim, oni nisu pronašli nikakav trag, pa je Manohar odlučio da sam obiđe državu tražeći Anitu, koja je mentalno zaostala i ne može da govori.

– Popravio sam svoj zarđali bicikl i putovao od sela do sela, ne znajući koliko sam uopšte kilometara prešao – rekao je Manohar. Kako ni njegova potraga nije urodila plodom, kontaktirao je lokalne medije koji su objavili Anitinu fotografiju i detalje njenog nestanka.

Na kraju su se javili ljudi koji su videli ženinu fotografiju i rekli da su Anitu videli kako sedi na železničkoj stanici u Karagpuru. Policija je zatim identifikovala Manoharovu suprugu i odmah ga obavestila da dođe po nju. Muž i žena su se 11. februara vratili u svoj dom.

Prethodni tekstNapravite sami čuveni indijski hleb Naan
Sledeći tekstSuperliga Indije: Čenajin slavio protiv Goe

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime