Indijci očarani Gučom i Srpkinjama

Da ne uživamo u Srbiji i Guči, ne bismo se doselili i oženili Srpkinjama – kažu Amberis i Rajat iz Indije, čija su srca osvojile Marina iz Loznice i Ljiljana iz Beograda.

Sabor trubača u Guči ove godine je definitivno spojio nespojivo, pa smo tako na trubačkom takmičenju među mnoštvom kokardi, četničkih i srpskih barjaka naišli i na dva Indijca koji su, verovali ili ne, srpski zetovi.

Amberis iz Mumbaja oženjen je Lozničankom Marinom, sa kojom živi u Beogradu, dok srce njegovog prijatelja Rajata pripada beograđanki Ljiljani, sa kojom ima ćerkicu koja nosi srpsko ime Divna. Kako su nam rekli, u Guču su ih pustile žene i oni se fenomenalno provode.

– Svoju ženu sam upoznao u Indiji, gde imam IT firmu, i odmah sam se zaljubio do ušiju. Kada sam prvi put posetio Srbiju, bilo mi je super i odlučio sam da živimo ovde. Odlazim u Indiju često jer mi je tamo posao, ali želim da živim gde mi je lepo. Skućili smo se u Beogradu jer je veliki grad i prava metropola, ali sam odlučio da posetim sva lepa mesta, kojih Srbija ima na pretek.

Prošle godine sam sa prijateljima posetio Čačak i bilo je fenomenalno, pa smo došli i ove, a uz to smo rešili da sada svratimo i do Guče. Žene smo ostavili kod kuće ili što vi u Srbiji kažete pustile su nas da se malo provedemo i uživamo uz zvuke trube, i specijalitete s roštilja.

Ovde na Saboru je zaista super, a ništa manje nisam ni očekivao. Da ne uživam u Srbiji, ne bih se doselio ovde i oženio se. Truba mi je baš super, ali ipak najviše volim vašu hranu jer je jaka, masna i začinjena, baš kako i mi u Indiji preferiramo – rekao nam je Amberis.

(informer.rs)

Prethodni tekstIndijka zatekla lopova kako joj davi muža, pa ga napala… (video)
Sledeći tekstIndijska svemirska letelica ušla u orbitu Meseca: predstoji najteži deo (video)

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime