Indijka proglašena za novu Mis Univerzuma (foto)

Foto: Instagram.com/harnaazsandhu_03 (Printscreen)

Na 70. svetskom izboru najlepše žene u izraelskom letovalištu Eilat, izabrana je nova mis univerzuma za 2021. godinu (Miss Universe), dvadesetjednogodišnja Harnaz Sadu, mis Indije.

Harnaz Sadu je iza sebe ostavila 79 konkurentkinja. Titulu prve pratilje osvojila je mis Paragvaja Nadja Fereira, dok je za drugu pratilju izabrana mis Južne Afrike, Lalej Msvane.

Krunu novoj najlepšoj ženi sveta, po tradiciji, uručila je prošlogodišnja pobednica, Meksikanka Andrea Mesa, koja je krunu nosila samo sedam meseci jer je izbor bio odložen zbog pandemije koronavirusa.

Harnaz Sadu se na takmičenju predstavila kao vatrena zagovornica jačanja položaja žena u svetu. Inače radi kao glumica, a najveća inspiracija joj je poznata Prajanka Čopra. U slobodno vreme se bavi jogom, plesom, kuvanjem, šahom i jahanjem.

Sadu je bila glavni favorit i na kladionicama jer je već dobro poznata u svetu mode i bila je pobednica takmičenja LIVA Miss Diva, i naravno, mis Indije, što je jedna od najprestižnijih nagrada.

Indija je poslednji put na izboru za Mis univerzuma pobedila 2000. godine zahvaljujući glumici Lari Duti.

Među 16 najleših žena ušle su predstavnice Sjedinjenih Država, Južne Afrike, Venecuele, Paragvaja, Filipina, Arube, Indije, Velike Britanije, Japana, Bahama, Portorika, Singapura, Kolumbije, Paname, Francuske i Vijetnama.

Na ovom izboru Mis univerzuma prvi put se takmičila i predstavnica Ujedinjenih Arapskih Emirata, a posle više od četiri decenije pojavila se i predstavnica Maroka.

Prethodni tekstGodine nisu prepreka: Baka iz Indije u 104. naučila da čita i piše (video)
Sledeći tekstŠta su Feng Shui i Vastu Shastra i zašto ljudi veruju u njih? (foto)

2 KOMENTARA

  1. Sandu je iza sebe ostavila 79 devojaka iz različitih zemalja. Titulu prve pratilje osvojila je Mis Paragvaja Nadia Fereira, dok je za drugu pratilju izabrana Mis Južne Afrike Lalu Msvane. Harnaz Sandu se na takmičenju predstavila kao snažna zagovornica jačanja položaja žena u svetu.

  2. U slobodno vreme bavi se jogom, plesom, kuvanjem, igranjem šaha i jahanjem. Sandu je bila glavni favorit kladioničara za titulu Mis Univerzuma. Već je dobro poznata u svetu modelinga jer je poslednja pobednica LIVA Mis Diva, a krunisana je i titulom Mis Indije, što je jedna od najprestižnijih nagrada.

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime