Indijska glumica u provokativnoj kreaciji (video)

Prijanka Čopra i Nik Džonas bili su u centru pažnje na premijeri dokumentarca o braći Džonas „Chasing Happiness“, a njihova izdanja za crveni tepih pokupila su brojne komplimente.

Nik se pojavio u vrlo modernom kompletu u burgundi boji u kome je jaknica dala jedan ležeran ton ovoj modnoj priči, dok je njegova 10 godina starija supruga ponovo pokazala zašto važi za jednu od najbolje obučenih žena sveta.

Glumica je blistala u neobičnoj kreaciji brenda Galia Lahav, pokazavši da je majstor toga da u isto vreme izgleda i intrigrantno i izazovno, ali i odmereno i elegantno.

Naime, Prijankina crna toaleta imala je dubok dekolte, ali i ogroman šlic koji je otkrio njene zategnute noge, a sitna srebrna mrežica bila je tu u funkciji da doda neobičnu notu ovoj haljini, ali i da lepu Indijku osigura od toga da ne pokaže svetu više nego što bi trebalo.

Ona uz ovu provokativnu haljinu nije preterivala sa detaljima, pa ju je iskombinovala sa crnim salonkama, dok su šminka i frizura bile krajnje jednostavne, ali ipak dovoljno zanosne.

Inače, ovaj par je nedavno proslavio i prvu godišnjicu svoje ljubavi, a podsetimo – venčali su se posle svega tri meseca zabavljanja. Oboje su u više navrata istakli da su sasvim sigurni da su srodne duše i da su napravili odličan izbor, a javnost ih često kritikuje da preteruju sa svojim izjavama ljubavi na društvenim mrežama.

„Da nisam poznata osoba, zar ne mislite da bi moj Instagram bio prepun fotografija mene i mog muža? Samo zato što sam slavne, zar nemam pravo da budem ponosna što mi je on muž, a da mi ljudi ne kažu da koristim svoj brak u svrhe promovisanja?“, izjavila je Prijanka pre nekoliko meseci.

(S.P. zena.blic.rs)

Prethodni tekstIndijci leče astmu – živom ribom! (video)
Sledeći tekstSumnjivo voće u Indiji

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime