Ljubavna priča Prijanke Čopre i Nika Džonasa oduševila svet! (video)

Glumica i bivša mis sveta Prijanka Čopra prisetila se prvog sastanka sa sadašnjim suprugom Nikom Džonasom na kojoj su napravili prvu zajedničku uspomenu. Tada nisu ni slutili da će samo nekoliko meseci kasnije stati pred oltar.

O venčanju muzičara Nika Džonasa i glumice Prijanke Čopre, te 2018. pričalo se više nego o venčanju Megan Markl i princa Harija. Lepa Indijka ovih je dana naišla na njihovu prvu fotografiju koju su fotografisali 25. maja 2018. te se njome pohvalila na Instagramu.

Pre tačno dve godine prvi put smo se zajedno fotografisali. Svakog dana od tada donosio si mi samo radost i sreću. Volim te Nik Džonas. Hvala ti što si naš život učinio neverovatnim. Ovo je za još mnogo zajedničkih izlazaka“, poručila je zaljubljena glumica svom suprugu.

Nik i Prijanka upoznali su se 2017. na Met Gali, gde su među njima odmah sevnule varnice, a 1. decembra 2018. godine su se venčali u Indiji. Osim tradicionalnog indijskog venčanja imali su venčanje inspirisano zapadnjačkom kulturom.

Pre samog venčanja, par je imao ekstravagantno slavlje od tri dana – sve je počelo ceremonijom puja koja je održana u kući njene majke, zatim sagneetom, ceremonijom na kojoj njena porodica pleše, te ceremonijom mehendi u sklopu koje se mladoj iscrtavaju tradicionalne henna tetovaže na dlanove i ruke. Poslednja od tradicionalnih indijskih ceremonija bila je haldi koja bi par trebala štititi od zla i blagosloviti ih.

Za venčanje u crkvi Prijanka je nosila venčanicu dizajnera Ralfa Lorena, a upravo je on zaslužan za njihovo upoznavanje jer ih je oboje pozvao da dođu na Met Galu u Njujork.

Na venčanje u Indiju stigla je cela njegova porodica koju su predvodili Kevin i Džo Džonas, nekad članovi benda Džonas braća, ali i njihovi brojni prijatelji.

Iako se šuškalo da su pred razvodom i da je Nik tek nakon venčanja uvideo pravu prirodu svoje supruge, čini se da je njihov odnos još jači i da se neizmerno vole i uživaju jedno u drugom.

(glossy.espreso.rs)

Prethodni tekstIndija zatražila od Rusije: Ubrzajte isporuke PVO sistema „Igla“
Sledeći tekstOko 200 učesnika ispred Skupštine Beograda proslavilo Međunarodni dan joge (foto)

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime