Indijska jaja sa ZELENIM žumancetom (video)

Fotografije kokošijih jaja sa tamnozelenim žumancem ovih su dana postale su viralni hit na internetu i posebna zanimljivost na društvenim medijima, zbunjuju čak veterinarske stručnjake, kao i širu javnost.

Green yolk Egg Bullseye first video / photo This video is uploaded because many videos have been added with the fake bullseye photos of the green yolk egg.പച്ച മുട്ട ബുൾസൈ first video / ഫോട്ടോ പച്ചമുട്ടയുടെ വ്യാജ ബുൾസൈ ഫോട്ടോകൾ ചേർത്ത് പല വിഡിയോകളും ശ്രദ്ധയിൽ പെട്ടതിനാലാണ് ഇങ്ങനെ ഒരു video അപ്‌ലോഡ് ചെയ്യുന്നത്

Gepostet von Shihabudheen Ak am Samstag, 16. Mai 2020

Farmer Ak Shihabudheena, uzgajivač pilića iz Malappurama, je potvrdio da neke od njegove peradi zapravo ležu jaja sa zelenim žumancima. On sam je jednako zbunjen kao i svi drugi ovim njegovim kokošijim zelenim jajima!

Pre devet meseci sam prvi put dobio takvo jaje sa zelenim žumancem od koke u našoj maloj peradarskoj farmi „, rekao je Shihabudheen.

U početku smo se začudili i nismo koristili jaje za konzumiranje. Sva jaja koja je kokoš položila su iste vrste i tako smo počeli da inkubiramo jaja. Od šest pilića koja su se izlegla iz ovih jaja, nekolicina je počela da polaže ta zelena jaja, a ti žumanci su takođe zelene boje. “

Ak Shihabudheen je rekao da su i on i njegova porodica konzumirali jaja sa zelenim žumancevima i nisu imali čudne simptome. Dodao je da imaju ukus poput normalnih jaja.

Indijski mediji prenose da su veterinarske stručnjake zainteresvali ovi čudno obojena zelena jaja tj žumanjci. Zvaničnici sa Univerziteta za veterinarstvo i životinje u Kerali, posetili su farmu Shihabudheena pre par dana nazad da vide piliće i jaja te su uzorke uzeli za analizu u svojoj laboratoriji.

„Počeli smo raditi nekoliko testova kako bismo otkrili razlog za to. Ovo je retka pojava, i velika je verovatnoća da će to biti zbog hrane koja se daje pticama „, rekao je dr S Sankaralingam, docent za živinu, sa univezitetskog odeljenja za veterinu i životinje u Kerali.

(Izvor: Glas Javnosti, Zanimljivosti)

Prethodni tekstVeliki skok broja zaraženih koronom u Indiji
Sledeći tekstIndijska kompanija najavljuje vakcinu protiv korone

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime