On je indijski „Džordž Kluni“

Foto:milindrunning Instagram/

Stav, telo, držanje ovog popularnog indijskog glumca, manekena i fitnes instruktora svrstavaju ga u jedne od najzgodnijih muškaraca. „Indijski Džordž Kluni“, kako mu neki pripisuju nadimak, Milind Soman zapravo je veliki borac. Najviše za svoju ljubav.

Zvezda Bolivuda izazvao je ozbiljne polemike kada je otpočeo vezu sa Ankitom Konvar. U vezi su oko četiri meseca i dok neki podržavaju ovu ljubav, drugi je glasno osuđuju, jer je ona od njega mlađa čak 34 godine.

Milind je strastven i vrlo snažan sportista. Bio je plivač na međunarodnom nivou. Počeo je da zastupa Maharaštru kada je imao samo 10 godina, pre nego što je nastavio da zastupa svoju državu na višem nivou gde je četiri godine zaredom (1984-87) držao titulu u prvenstvu za konkurentno plivanje 1988. godine.

Soman je predstavljao Indiju u plivanju na inauguralnim južnoazijskim igrama (tada poznatijim kao Igre južne Azije) 1984. godine održanoj u Kathmandu, gde je osvojio srebrnu medalju. U Indiji je bio rekorder trke od 1.500 km u roku od 30 dana, kao i ambasador Pinkathon-a, najvećeg indijskog maratona „samo žene“.

Milind je 2015. godine završio Ironman izazov za 15 sati i 19 minuta, u svom prvom pokušaju. Triatlon uključuje 3,8 km plivanja, vožnju od 180,2 km i vožnju 42,2 km u tom redosledu bez pauze koji su učesnici morali da završe u roku od 17 sati da bi dobili titulu „Ironman“. Naslov ‘Ironman’ se daje svakoj osobi koja postiže podvig u datom vremenu.

Prethodni tekstNije dovoljan jedan život da biste upoznali hranu Indije
Sledeći tekstOčekuje se jačanje saradnje sa prijateljima iz najmnogoljudnije zemlje

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime