Indijski modni kreatori predstavljeni na 43. Beogradskoj nedelji mode

Foto: Ambasada Indije

Ambasadorka Indije u Srbiji gospođa Narinder Čohan prisustvovala je 43. svečanom otvaranju Beogradske nedelje mode 20. aprila, 2018 u Belexpo Centru u Beogradu. Događaj je organizovao Modni studio Click.

Ovom prilikom, organizatori Beogradske nedelje mode bili su domaćini indijskim modnim kreatorima Kamranu Patelu i Anuprit Sidhu, koji su prikazali svoje kolekcije RAEGUN i SIDHU JI, pod mentorstvom umetničkog direktora Josefa Toronka, iz Londona.

Foto: Ambasada Indije

Modna marka gospodina Patela RAEGUN istražuje indijske zanatske veštine i savršena je kombinacija retro i futurističkog modnog stila, dok je kolekcija gospodje Sidhu sastoji se od praktičnih odevnih komada sa futurističkim pristupom u kombinaciji sa realističnim dizajniom.

Beogradska nedelja mode, ove godine u svom 43. izdanju, predstavlja najinteresantniju platformu na Balkanu za međunarodne kupce i stručnjake modne industrije. Nenad Radujević, osnivač i kustos Beogradske nedelje mode, u neprekidnoj potrazi bira avangardne brendove mladih talantovanih dizajnera koji u glavnom gradu Srbije nalaze priliku da izraze svoje mogućnosti.

Foto: Ambasada Indije

Ambasadorka Indije u Srbiji gospođa Narinder Čohan organizovala je prijem dobrodošlice u čast modnih kreatorea iz Indije, a prijemu su prisustvovali i predstavnici domaće  modne industrije , kao i modni blogeri.

Prethodni tekstAmbasadorka Indije svečano otvorila Međunarodni simpozijum o ajurvedi (Beograd, 21-22. april 2018)
Sledeći tekstSusret lidera Kine i Indije

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime