Izvođenje plesne drame “Gde se senka završava“ Kryative pozorišta iz Bangalora

Ambasada Indije u Beogradu ima zadovoljstvo da najavi predstavu pozorišne grupe iz Indije “Gde se senka završava” glumaca Kriyative pozorišta, pozorišne kompanije koja ima dugu tradiciju sa sedištem u Bangaloru, koju predvodi Laxmi Chandrashekar.

Kriyative pozorišna grupa posetiće Srbiju na poziv INFANT Festivala iz Novog Sada. Raspored predstava u raznim gradovima je sledeći:

27. jun 2017: u Kulturnom centru Novi Sad
29. jun 2017: u Kulturnom centru Zrenjanin
30. jun 2017: u Kulturnom centru Niš
1. jul 2017: u Studentskom kulturnom centru u Beogradu  (u okviru BELEF-a)
2. jul, 2017: u Kultunom centru Leskovac

“Gde se senka završava“ je savremena interpretacija epske priče koja povezuje savremeni pokret igre sa tekstom da bi istražila  kako su se mitovi pretvorili u istoriju i oblikovali moralna načela različitih društava u celom svetu.

Drama se sa lakoćom kreće između ličnog i političkog, dok preispituje pojmove dužnosti, uverenja, lojalnosti patriotizma i patrijarhata. Komad je urađen u saradnji sa srpskim producentom Kristijanom Al Droubi i predstavlja sličnosti indijskih i srpskih mitova. Ova predstava, u trajanju od 80 minuta, izvodi se na engleskom jeziku i dobila je pozitivne kritike publike gde god je prikazivana. Komad će takođe veoma doprineti razumevanju dveju kultura.

Kriyative pozorište poznato je po svojim kreativnim eksperimentalnim pozorišnim poduhvatima i bavi se produkcijom umetničkih predstava. Grupa je učestvovala na brojnim nacionalnim i međunarodnim pozorišnim festivalima i imala preko 600 izvođenja sa 19 predstava. Za više detalja molimo posetite link: https://kriyativetheatre.wordpress.com

Ovo eksperimentalno delo osmišljeno je tako da šokira, izaziva i natera vas na razmišljanje.

Pozivanju se svi zainteresovani da prisustvuju predstavi.

Prethodni tekstOprez: Mudre Indijke ne žele da im se na Fejsbuku vide profilne slike
Sledeći tekstIndija zauzela 26 mesto na listi Svetske Banke u vezi dostupnosti električne energije

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime