Maharadžina palata u Džaipuru oglašena za izdavanje (video)

Indijski maharadža oglasio je deo svoje palate u Džaipuru na sajtu za izdavanje nekretnina, Airbnb. Za oko 8.000 dolara po noćenju posetioci će moći da iskuse kraljevski život u 300 godina starom zdanju.

Maharadža obećava gostima „inspirativno putovanje u bogatu istoriju, kulturno nasleđe i umetničke tradicije kraljevske porodice Džaipura“ tokom njihovog boravka u apartmanu Gadlija.

Ponuda uključuje batlera i vodiča koji će biti zadužen za stručno vođenje uključujući šoping turu, turističko razgledanje lokalnih muzeja i druge izlete, a sve je uključeno u cenu.

Ovo je prvi put da se palata nudi komercijalno. Raniji posetioci bili su bivši američki predsednik Bil Klinton, princeza Dajana i Džeki Kenedi.

Palatu je 1727. izgradio maharadža koji je utemeljio Džaipur -Savai Džai Sing II. Boravak u palati uključuje i lokalne kulinarske specijalitete i nudi predivan pogled na okolne Aravali brežuljke.

Zarada od izdavanja apartmana biće uplaćena fondaciji princeze Dijae Kumari koja podržava žene i umetnike u seoskim područjima.

(Hina)

Prethodni tekstIndijska država Kerala obezbedila besplatan internet
Sledeći tekstOgroman svet izvan Zapada: Kako je BRIKS pretekao G7 (video)

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime