Milica Mandić osvojila i Bolivud

Dan po povratku iz Moskve, gde je obezbedila olimpijsku normu za Tokio 2020, Milica Mandić i njen trener Dragan Jović posetili su Pančevo gde se snima indijski akcioni film „Baaghi 3“.

Na filmskom setu srpska šampionka srela se sa Tigrom Šrofom, trenutno najpopularnijom indijskom filmskom zvezdom, ali i nosiocem crnog pojasa u taekvondou.

Dvoje taekvondoista razmenilo je iskustva u oblasti sporta u obe zemlje i o razvoju tog sporta u Indiji za čiju popularizaciju je zaslužan glumac.

„Veoma mi je drago što sam upoznala čuvenog bolivudskog glumca. Ovo je nešto novo i zanimljivo za mene. Volela bih da ga dovedem do kluba da upozna i druge šampione, da mu pokažemo kako treniramo, a on nama neke od akcionih pokreta“, rekla je Milica Mandić.

Tigar Šrof je istakao da je veoma zadovoljan što je upoznao srpsku šampionku, što će imati priliku da trenira zajedno sa našim uspešnim sportistima, ali i što snima u Srbiji.
Milica i Tijana obezbedile vize za Olimpijske igre u Tokiju

Trofejni srpski trener Dragan Jović istakao je da su počastvovani interesovanjem velike fimske zvezde Tigra Šrofa, ali ujedno nije krio radost zbog činjenice da su i Tijana i Milica osigurale vizu za Tokio 2020.

„U odnosu na prethodni olimpijski ciklus u ovom su od početka sakupljani poeni za obe jer je Tijana bukvalno iz juniorske ušla u seniore i nije imala dovoljno vremena da se direktno plasira. Sada smo imali tri godine i obezbedile su plasman među prvih šest. Posle Gran-prija u Moskvi biće među prvih četiri ili treće. U svakom slučaju, nastojaćemo da dovoljnim brojem sakupljenih poena izdestvujemo što povoljniji žreb na Olimpijskim igrama“, istakao je Jović.

Popularni glumac u Indiji je stekao izuzetnu popularnost o čemu najbolje govori impresivan broj od 18 miliona sledbenika na Instagramu.

„Gledao sam Miličine mečeve i zaista sam impresioniran. Razgovarali smo o njenim sportskim planovima za naredni period. Veleo bih da dođem u njen klub i da treniram sa njom i njenim trenerom“, istakao je Šrof.

Realizacija filma Baaghi 3 podržana je od strane Vlade Republike Srbije i Kabineta predsednice Vlade, ali i kroz podršku Ministarstva odbrane i Vojske Republike Srbije.

Snimanje filma realizuje se tokom novembra i decembra na lokacijama u Beogradu, Pančevu, Požarevcu i Kovinu.

Ovim projektom Srbija i Indija učvršćuju međusobne odnose na polju kulture, umetnosti i ekonomije, u skladu sa Sporazumom dve vlade o saradnji u oblastima kulture, umetnosti, sporta, mladih i medija.

Reč je o visokobudžetnom filmu u režiji renomiranog reditelja Ahmeda Kana, u kojem igra Tigar Šrof, trenutno najveća indijska zvezda akcionih filmova. Ovaj film predstavlja treći deo velike franšize bolivudske produkcije „Nadiadwala Entertainment“ iz Bombaja.

(RTS)

Prethodni tekstNajbolje odevena indijska lepotica ponekad i „sasvim obična“
Sledeći tekstZanosna indijska crnka ostavila bez daha (video)

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime