Najtačniji indijski horoskop: Ova 4 znaka čeka bogatstvo u 2023. godini

Foto: pexels.com/ketut-subiyanto

Uvaženi indijski astrolozi predviđaju veliku sreću i bogatstvo za četiri horoskopska znaka koji očekuju velike promene nabolje u narednoj godini.

Proverite jeste li među njima i, ako jeste, možemo vam reći samo – blago vama.

Vrisha (Bik) 20. april – 21. maj

Tranzit Jupitera proći će kroz vašu 11. kuću do 22. aprila 2023. godine i doneće vam izuzetno povoljan period za pokretanje novog posla, ulaganje u karijeru i upoznavanje sa uticajnim i moćnim ljudima koji će prepoznati vaš potencijal. To vreme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja na kojoj vam nije teško jer ćete taj novac uložiti i uvećati. Nakon 22. aprila Jupiter se useljava u vašu 12. kuću tajni, pa su mogući neočekivani troškovi, pa na vreme napravite dobar plan budžeta za narednu godinu.

Kanja (Devica) 22. avgust – 23. septembar

Bićete srećnici sledeće godine. Do 22. aprila Jupiter tranzitira vašu 7. kuću partnerstva, što će vam doneti venčanje i ulazak u brak. Biće to odličan period za saradnju sa kompanijama iz inostranstva i bilo kakav ugovor će vam dobro doći. I nakon 22. aprila 2023. ostaćete među srećnicima, samo će se fokus pomeriti ka sticanju novca. U tom periodu igrajte na sigurno i izbegavajte rizik jer ćete samo tako uspeti u svom naumu.

Dhanu (Strelac) 23. novembar – 22. decembar

Spremite se za napredak i napredak u svim oblastima života. To se posebno odnosi na uslove života, pa je vrlo moguće da ćete kupiti veći i lepši stan ili kuću, samo pazite da se zbog toga ne posvađate sa porodicom. Bilo koja vrsta kupovine nekretnine do 22. aprila biće uspešna sve dok Jupiter prolazi kroz vašu 4. kuću. Budite oprezni na polju karijere i izbegavajte ulaganje novca u sumnjive projekte. Nakon 22. aprila imaćete poteškoća sa decom, a ključ za prevazilaženje problema je iskrena komunikacija i razumevanje. Nakon 22. aprila igrajte lutriju, vrlo je moguće da ćete dobiti ogroman dobitak.

Kumbha (Vodolija) 21. januar – 19. februar

Tranzit Jupitera kroz vašu 2. kuću do 22. aprila može vam doneti povećanje bogatstva i priliku da zaradite novac kroz dodatni posao koji vam je ranije bio hobi. Obratite pažnju na svoju porodicu, posebno na decu, i pokušajte da „vidite“ svet iz njihovog ugla kako biste ih bolje razumeli. Obratite pažnju na svoje zdravlje i promenite navike, posebno kada je u pitanju ishrana. Što se tiče perioda posle 22. aprila, pokušajte da izbegnete sukobe na poslu. Posebno pazite kome šta pričate u poverenju kako to ne bi došlo do vaših šefova. Zato je najbolje držati jezik za zubima i nikada se ne poveriti kolegama koji to mogu iskoristiti protiv vas.

Prethodni tekstIndijac uspeo da reši zagonetku na sanskritu staru 2.500 godina: Evo zašto je toliko posebna
Sledeći tekstTri tajne Indijki zbog kojih im kosa raste kao iz vode

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime