Nakon 60 godina pronašla izgubljenog brata i otkrila da je postao milioner

Foto: Youtube/ANDNEWS

Ida Vajld iz Škotske nakon punih 60 godina razdvojenosti pronašla je svog brata i saznala da je postao jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

Ida, koja sad ima 83 godine, mislila je da nikad više neće videti svog usvojenog brata Asgara Patela, nakon što je morao da se vrati svojim biološkim roditeljima u Indiju, piše Daily Mail.

Asgar se u Škotskoj našao 1947. kad je tokom razdvajanja Indije i Pakistana došlo do masovne migracije. Idina tetka je na svom pragu pronašla četvoro preplašenih malih Indijaca, a kako nije sama mogla da se pobrine za sve njih, Idina majka je šestogodišnjeg Asgara i njegovu dvanaestogodišnju sestru Kuslom primila kod sebe.

„Slomilo mi se srce kada je morao da ode. Pet godina smo proveli kao brat i sestra, jako me je rastužilo kad sam ga izgubila. Neko vreme smo bili u kontaktu, ali često smo se selili, a tako i njegova porodica, pa smo izgubili kontakt, ali uvek sam se pitala šta je bilo s njim“, ispričala je Ida.

Ispostavilo se da je i on godinama tragao za svojim usvojenom porodicom, a Idu je prepoznao na jednoj fotografiji sa venčanja na Fejsbuku i odlučio da joj se javi. U avgustu ove godine posetio je u Škotskoj, a sledeće godine bi ona trebalo da otputuje u Indiju i upozna se sa njegovom porodicom.

Gepostet von Ida Wilde am Mittwoch, 9. August 2017

Asgar, čiji je otac bio uspešan preduzetnik u Indiji, osnovao je jednu od najvećih logističkih kompanija Patel Rodaways. Sad je multimilioner, čije se bogatstvo procenjuje na 615 miliona dolara i sa svojih 78 godina nalazi se na 45 mestu Forbsove liste najbogatijih Indijaca.

„Pozdravila sam se sa malim dečakom, a kada smo se sreli nakon toliko godina, bio je uspešan biznismen. Nisam mogla da verujem koliko je daleko došao, a i dalje je normalna i draga osoba. Predivno ga je ponovno imati u životu nakon svih ovih godina“, zaključila je Ida.

Prethodni tekstMirzu u Pekingu bodrilo mnogo Indijaca, evo kako im se zahvalila
Sledeći tekstDani indijske nauke u Srbiji

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime