Neverovatna Indija na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Foto: facebook.com/IndiaInSerbia

Ambasada Indije u Beogradu sa zadovoljstvom najavljuje učešće na 39. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 23. do 26. februara 2017. na Beogradskom sajmu.

Na indijskom štandu koji če biti smešten u hali br.3 biće predstavljeni turistički potencijali koje Indija nudi pod sloganom „Neverovatna Indija“ (Incredicle India), turitičke brošure, aranžmani za Indiju, kao i audio vizuelne prezentacije o indijskom turizmu i kulturi.

Ambasada Indije će na štandu 23. i 24. februara takođe organizovati besplatne konsultacije sa lekarima iz oblasti ajurvede.

Ovo je četvrta godina zaredom kako Ambasada Indije učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma radi promovisanja Indije kao turističke destinacije koja se može posetiti tokom cele godine, uključujući i njen zdravstveni turizam, avanturistički turizam, pustinjski turizam, prelepe plaže, planine Himalaja, duhovni turizam, obilaske dvoraca i palata, itd.

Broj turista iz Srbije koji su posetili Indiju tokom 2016. godine povećan je za 26 odsto. Mogućnost dobijanja elektronske turističke vize (e-TV) koja je državljanima Republike Srbije dostupna od 26. februara 2016. sve je popularnija i na stotine građana Srbije iskoristilo je ovu pogodnost prilikom turističkog obilaska Indije.

Pozivamo sve zainteresovane da posete indijski štand.

Prethodni tekstIzbeljivanje zuba kurkumom
Sledeći tekstDrugi sastanak Indije i Srbije na Biznis forumu u „Hajatu“ 27. februara

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime