Par iz Indije u braku je već 72 godine, ovo je tajna njihove ljubavi (foto)

Foto: YouTube/M News (Printscreen)

U današnje doba u kom preovladavaju aplikacija za upoznavanje, kao da svaka veza ima rok trajanja. Ali jedan stariji par iz Indije pravi je primer da plamen ljubavi može da gori i posle više od 70 godina provedenih zajedno.

Ovi baka i deka iz južnog Bengalora otkrili su svoju tajnu uspešnog braka koji traje više od sedam decenija i oduševili mnoge širom sveta.

U predivnom snimku koji kruži internetom, 101-godišnji muškarac i njegova 90-godišnja supruga ispričali su priču o svom braku dugom 72 godine. Oni su mlađim generacijama dali savet kako da ojačaju svoju vezu.

Oni savetuju da svakog dana pojedete bar jedan obrok zajedno, da se bez obzira na sve i dalje držite za ruke, a kada je to potrebno, prvi ponudite izvinjenje i recite „žao mi je“.

Njihova priča podeljena na je Instagram stranici Humans of Bombay pokazuje predivne trenutke iz života ovog para, a snimaj je pogledan više od 10 miliona puta.

Posle više od 70 godina zajedno, obnovili su zavete ispred svoje dvoje dece, četvoro unuka i dvoje praunuka, ali kažu da im ni ceo život nije dovoljan da proslave svoju ljubav.

Prethodni tekstIndijac na 2.5 km puta farbom ispisao ljubavne poruke devojci (video)
Sledeći tekstRecept ajurveda stručnjaka za napitak koji usporava starenje

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime