Promocija Incredible India na konferenciji “Check In 2016”

Foto: facebook.com/colormediacommunications

Ambasadorka Indije gospođa Narinder Čohan učestvovala je u panel diskusiji na temu “Turističke supersile u nestabilnom svetu” u okviru regionalne konferencije koja se bavila trendovima u hotelijerstvu “Check In 2016” u Novom Sadu, 28. oktobra 2016.

Konferencija je, u organizaciji Color Press grupe i Novosadskog sajma, okupila stručnjake iz balkanskog regiona i cele Jugoistočne Evrope.  Na konferenciji su učestvovali lideri u hotelijerskoj i turističkoj industriji, kao i tur-operateri iz celog regiona. U Ambasadorskom panelu učestvovali su predstavnici zemalja koje imaju veliki broj turista i bogatu turističku ponudu. Oni su govorili o različitim pitanjima, iskustvima, digitalizaciji, izazovima bezbednosti i najboljim iskustvima u hotelijerstvu i turističkoj industriji kao značajnim privrednim granama.

U saradnji sa indijskim turističkim predstavništvom u Frankfurtu, Ambasada Indije redovno u poslednje tri godine učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Promotivna kampanja “Incredible India” takođe je uključila brendiranje autobusa i radionice sa avio-kompanijama i tur-operaterima.

Bilateralni sporazum o avio-saobraćaju sada u izradi, trebalo bi da obuhvati partnerstvo između Er Srbije i Etihad ervejsa i omogući letove izmeću Beograda i Indije preko Abu Dabija. Broj turista iz Srbije koji su prošle godine posetili Indiju beleži rast od 17%.

Prethodni tekstIndijski međunarodni sajam 2016 (14. 11 – 27. 11)
Sledeći tekstIndija je među vodećim tržištima u azijsko-pacifičkoj regiji

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime