Srpski folk pevač planira da starost provede u Indiji

Foto: Pixabay.com/veetrag

Poznati srpski folk pevač Sinan Sakić toliko je oduševljen načinom života i običajima Indijaca da planira da ostatak života provede u ovoj zemlji.

Sakić je pre dve decenije u Indiji sreo Sai Babu, najpoznatijeg gurua ove zemlje i toliko je bio oduševljen budizmom, pogledima Indijaca na život i svim lepotama koje ovaj deo sveta nudi da je čvrsto rešio da starost provede tu.

Potom je kupio kuću u Indiji, u Bangaloru u kojoj je boravio kad god bi dobijao odmor od pesme i nastupa. Kada ne bi bio tu, iznajmljivao bi je turistima ili bi jednostavno davao ključeve indijskog doma prijateljima kako bi se i oni uverili koliko je lepo boraviti u Indiji.

 

Sinan Sakić je čak i ćerku Sabinu upisao u školu menadžmenta u Indiji, ali ona nije krenula njegovim stopama i nakon studija se vratila u Srbiju. Kako nisu mogli više da je održavaju, kuću u Indiji su vremenom prodali, zbog čega se pevač i danas kaje, piše Express magazin.

Zbog toga Sakić planira da u što skorijem periodu spakuje kofere i preseli se u Indiju u kojoj planira da doživi duboku starost.

Prethodni tekstDirljivo: zanosni ples indijske devojčice
Sledeći tekstIndijski simbol moći i ljubavi: 7 tajni Tadž Mahala

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime