Vivo 17 – specifičan za indijsko tržište

Vivo 17 u Indiju dolazi sa zadnjom L kamerom…

Vivo će predstaviti indijsku verziju V17 modela smartfona, koji je nedavno predstavljen u Rusiji. V17 za Indiju imaće 6.55-inčni OLED s rupicom za selfi kameru, zadnju kameru u obliku slova L i Snapdragon 675 čispet.

Vivo će predstaviti svoj V17 model za indijsko tržište, ali u Indiji V17 neće biti isti onaj V17 koji je Vivo nedavno predstavio, a koji je u Filipine stigao pod imenom S1 Pro. Uglavnom, predstavljeni V17 ima 6.38-inčni FHD+ AMOLED, dok će indijska verzija imati 6.44-inčni OLED s rupicom u gornjem desnom uglu za selfi kameru.

Druga velika razlika je na zadnjoj strani, u dizajnu kamere. Oba modela imaju četiri kamere pozadi, ali ruski model ima dizajn u obliku dijamanta na sredini zadnje strane, dok će indijski imati kameru u obliku slova L u gornjem levom uglu. Senzori kamere su ostali isti, ima glavni 48 MP senzor, tu je 8 MP ultraširoki, 2 MP nmakro senzor i 2 MP senzor dubine. I treća razlika je u čipsetu, indijski V17 dolazi s Qualcomm Snapdragon 675 SoC-om, a ruski V17 sa Snapdragon 665 SoC-om.

(Martina Salvaro, racunalo.com)

Prethodni tekstIndija usvojila zakon o državljanstvu migranata
Sledeći tekstIndija na UN konferenciji o klimi

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime