Žena u Gudžaratu rodila bebu u ambulantim kolima okruženim sa 12 lavova

Foto: twitter.com/NewsStoryIndia

Manguben Makvana nikada neće zaboraviti noć 29. juna. Ova 32-godišnjakinja rodila je posle ponoći bebu u blizini šume Gir u ambulantnim kolima – ali to nije bilo sve.

U času kada je rodila dečaka, krdo od 12 lavova izašlo je iz susedne šume i okružilo vozilo blizu udaljenog sela u okrugu Amreli.

Za vreme ovog incidenta koji je trajao oko 20 minuta, medicinsko osoblje hrabro je rešilo situaciju i pomoglo Makvani pri porođaju, dok je 12 lavova, uključujući i tri mužjaka, blokiralo prolaz vozila.

Incident se desio oko 2.30 ujutru, kada je hitna pomoć prevozila Makvanu iz sela Lunasapur u državnu bolnicu u gradu Džafarabad.

„Kada je hitna pomoć bila na putu za Džafarabad sa Makvanom, tehničar za pomoć u vanrednim situacijama shvatio je da će se beba roditi u svakom času pošto je glava bebe već krenula da izlazi, pa je zamolio vozača Raju Jadav da zaustavi ambulantno vozilo nasred puta da bi se izborio sa hitnom situacijom“, rekao je Gaad.

Dok je kontaktirao lekara preko telefona, krdo lavova, čuvši prisustvo ljudi, izašlo je iz okolnog grmlja i okružilo ambulantno vozilo.

„Iako je Jadav pokušao da uplaši lavove, oni nisu reagovali, a neki su čak seli ispred vozila i blokirali njegov prolaz“, rekao je on.

U međuvremenu je u vozilu mirni medicinski tehničar Ashok pomogao ženi da rodi bebu prema uputstvima lekara preko telefona, dok je vozač Jadav pratio kretanje „radoznalih“ lavova, rekao je g. Gaadhe.

„Kasnije je Jadav počeo polako da se kreće vozilom. Nakon što su videle kretanje vozila, kao i treptanje svetala, velike mačke su se konačno pomerile“, rekao je on.

Majka i dete su trenutno u bolnici Džafarabad i oboje su dobro.

Prethodni tekstZavršne scene indijskog filma snimljene u RTB Bor
Sledeći tekstDelegacija Zapadnog Bengala iz oblasti energetike u poseti Srbiji

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime