Obeležite Međunarodni dan joge 17. juna u 8 ujutro sa nama!

Ambasada Indije u Beogradu, u saradnji sa Vladom Srbije i kancelarijom Ujedinjenih nacija u Beogradu, obeležiće Međunarodni dan joge (IDY) u Srbiji u subotu 17. juna 2017. godine sa početkom u 8.00 časova na platou ispred spomenika Pobedniku na Kalemegdanu.

Zvanični protokol

Foto: facebook.com/IndiaInSerbia

Program obeležavanja Međunarodog dana joge biće organizovan u skladu sa opštim joga protokolom koji su pripremili indijski joga stručnjaci, nakon čega će uslediti radionice i konsultacije na temu joge, ajurvede i homeopatije u prostorijama Skupštine Grada Beograda. Zainteresovani učesnici imaće priliku da se u interakcijama sa praktičarima joge, ajurvede i homeopatije upoznaju sa prednostima ovih vidova tradicionalne medicine.

Foto: Ambasada Indije

Ujedinjene nacije su Rezolucijom usvojenom na 69. Zasedanju Generalne skupštine 2014. godine proglasile 21. jun za Međunarodni dan joge (IDY). U skladu sa ovom inicijativom, Vlada Indije je širom sveta na prikladan način obeležila Prvi Međunarodni dan joge 21. juna 2015. godine.

Foto: Ambasada Indije

Vlada Srbije je bila među 177 nacija koje su podržale Rezoluciju Indije u UN da se 21. jun proglasi Međunarodnim danom joge.

Foto: Ambasada Indije

Ambasada Indije u Beogradu poziva sve joga organizacije da okupe pristalice joge i pridruže se obeležavaju Međunarodnog dana joge u Srbiji, u subotu 17. juna 2017. godine ispred spomenika Pobedniku na Kalemegdanu, sa početkom u 8.00 časova.

Za sve okupljene učesnike obezbeđene su joga majice i flaširana voda na licu mesta. Molimo sve učesnike da ponesu svoje prostirke. Bez kućnih ljubimaca, molimo!

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime