Obeležite Međunarodni dan joge 17. juna u 8 ujutro sa nama!

Ambasada Indije u Beogradu, u saradnji sa Vladom Srbije i kancelarijom Ujedinjenih nacija u Beogradu, obeležiće Međunarodni dan joge (IDY) u Srbiji u subotu 17. juna 2017. godine sa početkom u 8.00 časova na platou ispred spomenika Pobedniku na Kalemegdanu.

Zvanični protokol

Foto: facebook.com/IndiaInSerbia

Program obeležavanja Međunarodog dana joge biće organizovan u skladu sa opštim joga protokolom koji su pripremili indijski joga stručnjaci, nakon čega će uslediti radionice i konsultacije na temu joge, ajurvede i homeopatije u prostorijama Skupštine Grada Beograda. Zainteresovani učesnici imaće priliku da se u interakcijama sa praktičarima joge, ajurvede i homeopatije upoznaju sa prednostima ovih vidova tradicionalne medicine.

Foto: Ambasada Indije

Ujedinjene nacije su Rezolucijom usvojenom na 69. Zasedanju Generalne skupštine 2014. godine proglasile 21. jun za Međunarodni dan joge (IDY). U skladu sa ovom inicijativom, Vlada Indije je širom sveta na prikladan način obeležila Prvi Međunarodni dan joge 21. juna 2015. godine.

Foto: Ambasada Indije

Vlada Srbije je bila među 177 nacija koje su podržale Rezoluciju Indije u UN da se 21. jun proglasi Međunarodnim danom joge.

Foto: Ambasada Indije

Ambasada Indije u Beogradu poziva sve joga organizacije da okupe pristalice joge i pridruže se obeležavaju Međunarodnog dana joge u Srbiji, u subotu 17. juna 2017. godine ispred spomenika Pobedniku na Kalemegdanu, sa početkom u 8.00 časova.

Za sve okupljene učesnike obezbeđene su joga majice i flaširana voda na licu mesta. Molimo sve učesnike da ponesu svoje prostirke. Bez kućnih ljubimaca, molimo!

Prethodni tekstIndijska GMR grupa posetila Srbiju zbog koncesije za beogradski aerodrom
Sledeći tekstSupertalentovani indijski tinejdžer postao monah

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime