Slepi miš izazvao paniku u avionu, pilot vratio letelicu u Nju Delhi (video)

Foto: unsplash.com/pixtolero2

Avion kompanije Er Indija na putu prema Njarku u SAD, bio je prisiljen da se vrati se u Nju Delhi nakon što su putnici na letu doživeli bliski susret sa šišmišem, preneli su lokalni mediji.

Na indijskim društvenim mrežama širi se videosnimak koji je postao viralan: posada i šokirani putnici u neverici gledaju slepog miša koji leti po Boingu 737.

Avion je iz Delhija krenuo prema Njuarku prema rasporedu, ali šišmiš je primećen tek nakon otprilike sat vremena u vazduhu, izvestila je novinska agencija ANI. Tada je kapetan odlučio da se vrati u Nju Delhi.

Indijski službenici civilnog vazduhoplovstva rekli su da se avion vratio i da je dezinfikovan, preneo je Index.hr.

Slepi miš je pronađen mrtav u odeljenju poslovne klase, rekli su zvaničnici za ANI.

Odeljenje za bezbednost leta indijske kompanije sprovešće detaljnu istragu.

Međutim, Er Indija je u svom preliminarnom izveštaju saopštila da mogućnosti „neželjenih sisara“ dolaze iz vozila treće strane poput onih koja se koriste za ugostiteljstvo.

Putnici su prebačeni u drugi avion koji je sleteo u Njuark s određenim kašnjenjima, navodi se u izveštaju.

Prethodni tekstČovek koji je Indijce naučio da grle drveće (foto)
Sledeći tekstSedam knjiga inspirisanih indijskim pejzažima

1 KOMENTAR

  1. Nije lako kada ste na više hiljada metara udaljeni od zemlje i kada doživite ovakvo iskustvo. Nekako bi mi bilo i simpatičnije da se ovako nešto dogodi na privatnim letovima, gde lete ovi koji imaju više novca od nas, mislim značajno više novca. Kakva li bi bila njihova iskustva da li bi pokušali da iskaču iz aviona sa sve padobranom.

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime