U indijskom sektoru turizma otvoreno 14,6 miliona radnih mesta

Državni ministar za turizam g. K. J. Alphons izjavio je da je u indijskom sektoru turizma u poslednje 4 godine otvoreno 14,6 miliona radnih mesta širom zemlje. Ministar je dalje obrazložio da ovaj sektor pruža mogućnosti kako kvalifkovanim i tako nekvalifkovanim radnicima da nadju posao, odnosno zaposlenje nalaze svi društveni slojevi.

Indijski ministar je dodao da radi promocije Indije u inostranstvu, Ministarstvo je održalo nekoliko promotivnih događaja „Incredible India“ u SAD, Evropi, a očekuju se promocije u Kini i nordijskim zemljama. Takodje, izrađena su tri „Incredible India“ promotivna spota od po 60 sekundi koja imaju ogromnu gledanost na raznim društvenim mrežama.

Ministarstvo takođe posebni fokus stavlja na promociju turističkih ponuda krstarenja, za šta je Ministarstvo turizma izdvojilo 15 miliona dolara, a Ministarstvo pomorstva dodatnih 37 miliona dolara za promotivne aktivnosti. Luke za kruzere se razvijaju u Mumbaju zajedno sa dodatnim zabavnim sadržajima, ovaj turistički segment je takođe u procvatu u Goi, Kočinu, Čenaju i Visakapatnamu.

Prethodni tekstLimunada s kurkumom – leči depresiju bolje od svakog leka
Sledeći tekstIzvoz tekstilnih predmeta i odeće u Indiji dostigao 39,2 milijarde dolara

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime