Posle 60 godina pronašla brata i saznala da je doživeo uspeh u Indiji

Foto: Youtube/jack wilde

Škotlanđanka Ida Vajld celog života pitala se šta se dogodilo sa njenim usvojenim bratom koji se preko noći vratio biološkim roditeljima. Kada je saznala da je u Indiji postao bogat i uspešan čovek, njeno srce je bilo puno.

Šta se zapravo dogodilo?

Ida (83) je kao devojčica u kuću 1947. godine primila malog Asgara Patela, Indijca koji je zbog razdvajanja Indije i Pakistana sa porodicom emigrirao u Evropu. Ida ga je mnogo zavolela pošto ga je tetka zatekla na kućnom pragu i usvojila ga.

Ipak, on je morao da ode ponovo u Indiju sa biološkim roditeljima što je jako mnogo rastužilo Idu.

„Slomilo mi se srce kada je morao da ode. Pet godina smo proveli kao brat i sestra. Neko vreme smo bili u kontaktu, ali često smo se selili, a tako i njegova porodica pa smo izgubili kontakt. Uvek sam se pitala šta se s njim dogodilo“, ispričala je Ida Vajld za Dejli mejl.

Gepostet von Ida Wilde am Mittwoch, 9. August 2017

Ispostavilo se da je i on godinama tragao za svojim „engleskom“ porodicom, a Idu je prepoznao na jednoj fotografiji s venčanja na Fejsbuku i odlučio je da joj se javi. Potom su se 2016. videli u Škotskoj a naredne godine Ida planira put u Indiju.

Asgar, čiji je otac bio uspešan preduzetnik u Indiji, osnovao je jednu od najvećih logističkih kompanija Patel Rodaways. Sad je milioner čije se bogatstvo procenjuje na 615 miliona dolara i sa svojih 78 godina nalazi se na 45 mestu Forbsove liste najbogatijih Indijaca.

Prethodni tekstDivali 2017: napravite savršenu zabavu za Divali
Sledeći tekstOsnovan klub ljubitelja Indije u Novom Sadu

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime