Ambasadorka Indije učestvovala na „Samitu ženskog liderstva“

Foto: Ambasada Indije

Ambasadorka Indije u Republici Srbiji gđa Narinder Čohan učestvovala je na „Samitu ženskog liderstva“ – „Digitalizacija i tehnološke inovacije kao šansa za brži razvoj društva i aktivniju ulogu žena“. Samit je održan 25. i 26. oktobra u Beogradu u organizaciji AFA ženske mreže.

Na Samitu je bilo reči, između ostalog, o ženskom preduzetništvu, nauci, novim tehnologijama, obrazovanju, diplomatiji, medijima, kulturi, marketingu, komunikacijama, modi, kreativnoj industriji, digitalizaciji itd.

Samit zenskog liderstva 2017, dan 1. & after party ⭐️⭐️⭐️

Gepostet von Marina Uzelac am Mittwoch, 25. Oktober 2017

Ovaj projekat privukao je veliki broj učesnika, uključujući funkcionere Vlade Srbije, članove diplomatskog kora, predstavnike poslovne zajednice i brojne firme, uspešne žene iz oblasti obrazovanja, medija, kulture i sporta.

25. i 26. oktobra, u Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade,​ održaće se ekskluzivni dvodnevni “Samit ženskog liderstva”….

Gepostet von Sinestezia am Sonntag, 22. Oktober 2017

AFA žensku mrežu čine uspešne i motivisane žene koje sarađuju sa firmama, institucijama i investitorima kako bi im omogučile da se uključe i investiraju u projekte ženskog preduzetništva.

Prethodni tekstVeliko priznanje srpskom neurohirurgu na Kongresu u Nju Delhiju
Sledeći tekstUvodna reč ambasadorke Indije na konferenciji „Digital 2017“

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime