Čudo Božje: neverovatan incident u Indiji (video)

Indijska devojčica Hetal Saroli (13) čudom je preživela pad sa 12. sprata solitera u gradu Surat na zapadu Indije. Ona ima čak 18 povreda, ali joj vitalni organi nisu oštećeni, te se očekuje da će se potpuno oporaviti.

Sarolijeva je u sredu slučajno pala sa terase jer je izgubila ravnotežu.

– Devojčica se nagla preko ograde da pozdravi školske drugove, koji su prolazili ulicom ispod njene zgrade. U jednom trenutku je potpuno izgubila ravnotežu i prevalila se preko terase. Pala je sa visine od 36 metara na plastičnu nastrešnicu u prizemlju solitera, a potom svom snagom udarila o beton – rekao je očevidac incidenta Javantušan Sing.

On je dodao da je odmah pritrčao učenici, koja je ležala u lokvi krvi.

– Bio sam uveren da je mrtva, ali sam se šokirao kad sam video da daje znake života. Pozvali smo hitnu pomoć, koja je dete prevezla u bolnicu – ispričao je Sing. Ona ima prelomljen kuk, polomljene obe ruke, prelom noge, višestruke frakture grudnog koša, kao i unutrašnje povrede stomaka i glave. Do sada je imala tri operacije i u stabilnom je stanju. Važno je da su joj vitalni organi neoštećeni, uključujući mozak, srce, bubrege i jetru. Zato se nadamo da će se Hetal na kraju potpuno oporaviti – naveli su hirurzi.

Lekari su istakli da je učenica imala neverovatnu sreću.

– Bog ju je pogledao. Takav pad retko ko može da preživi. Međutim, ona ima veoma jak organizam, zbog čega i verujemo da će posle dugoročnog oporavka moći da se vrati normalnim aktivnostima – istakli su doktori.

(informer.rs)

  • KLJUČNE REČI
  • pad
Prethodni tekstIndijska igračica badmintona među najplaćenijim sportistkinjama sveta
Sledeći tekstIndijska atletičarka: „To sam ja i uvek ću biti ja, završila sam…“

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime