Čuvena indijska glumica pod lupom modnih kritičara (foto, video)

Indijska glumica, manekenka i nekadašnja Mis sveta Prijanka Čopra je vezom i brakom sa Nikom Džonasom uspela da stekne popularnost kakvu danas malo ko ima – paparaco fotografi prate svaki njen korak, redovna je gošća po najgledanijim emisijama i generalno deluje kao da je „prijankomanija“ zavladala svetom. Nažalost, Prijanka je ujedno postala i jedan od najboljih dokaza da sva slava i sav novac ovog sveta ne mogu da kupe dobar ukus.

Naravno, ako imate dovoljno para da platite stilistu, stvari mogu da izgledaju dosta bolje, ali sudeći po Čoprinim svakodnevnim autfitima, ona ili nema stilistu, ili ima stilistu koji je jako mrzi. Tako je nedavno uslikana kako se šetka Njujorkom u odevnoj kombinaciji nakon koje će nam zmijski dezen zauvek ostati malo manje privlačan.

View this post on Instagram

?

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Po samoj kombinaciji se vidi da se baš potrudila da izgleda mladalački i u skladu sa aktuelnim trendovima i, ruku na srce, ovo bi možda i izgledalo dobro (ili makar prihvatljivo) na nekome ko to ume da iznese. Ali, važan deo dobrog stila čini vaš stav i način na koji nosite garderodu, a lepa Indijka jednostavno nije stvorena za ovakve modne egzibicije.

Što je pokazala još jednom, kada je obukla nešto što deluje kao da je ukradeno iz ormana sestara Kardašijan-Džener:

Dobro, možda taj hajperski stil jednostavno nije za nju. Možda ume bolje da se obuče kad su u pitanju neke elegantne prilike?

Pa, ne baš. Ne samo da je u pitanju žena koja je na crvenom tepihu prošetala verovatno najružniju haljinu u novijoj istoriji, već joj za rukom ne polaze ni manje ekstravagantna izdanja. Primera radi, ovaj crno-beli biser.

Tu su resice, tu su tufnice, ima tu i karnera, i mašnica, i tila, i visoke kragne, i bukvalno svega – osim dobrog stila. I stvari postaju samo još gore kad u odevnu kombinaciju pokuša da uvede malo boje.

Ili kad pokuša da izgleda seksi u dnevnoj varijanti.

I hajde uopšte da ni ne razgovaramo o ovom čudno tetkastom pokušaju sakoa sa suknjom.

Ne bismo da zvučimo okrutno, ali na nekim od ovih autfita bi Čopri pozavidele i bugarske pevaljke. Naravno, treba imati u vidu da svaka žena na ovom svetu može da se oblači kako god želi, ali budimo realni – u nekom trenutku treba povući crtu i reći „što je mnogo – mnogo je“.

(Helena Pavlović, Noizz.rs)

Prethodni tekstIndija je imala najjeftiniji automobil i pre Tate Nano
Sledeći tekstZatvara se indijska kripto berza

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime