DEFEXPO Indija 2018. – predstavljanje Indije: rastućeg tržišta za proizvodnju vojne opreme (11-14. april 2018)

Indijsko Ministarstvo odbrane organizuje 10. Međunarodni sajam vojne kopnene, avio i pomorske tehnologije i odbrambenih sistema „DefExpo India 2018“, u Čenaju (Indija) od 11. do 14. aprila 2018. godine.

DefExpo Indija je u poslednjih 10 godina jedan od najvećih događaja ove vrste na svetu. DefExpo 2018 će ostatku sveta predstavit indijsku vojnu industriju i pozicionirat Indiju kao vodećeg izvoznika vojne tehnologije i odbrambenih sistema za kopnene, vazduhoplovne i pomorke vojne jedinice. Smotra će predstavit indijsku državnu vojnu industriju, ali i rastući segment privatne odbrambene industrije, uključujići i MSP za proizvodnju komponent i podsistema. Sajam će promovisati industriju aero-komponenti, inženjerske i proizvodne mogućnost indijske mornarice.

DefExpo je savršena prilika za prezentaciju moćne indijske industrije brodogradnje, kao i mogućnosti proizvodnje malokalibarskog oružja, projektila i raketa.

Deveto izdanje Defexpo Indija održano u martu 2016. zabeležilo je nezapamćeni rast učešća stranih i domaćih kompanija u odnosu na prethodna okupljanja. Na sajmu su učestvovale čak 232 strane kompanije iz 32 zemlje i 15 državnih delegacija.

DefExpo Indija je očigledno u stalnoj uzlaznoj putanji, a dokaz je masovno prisustvo stranih predstavnika. Kao i prethodnih godina, delegacija iz Srbije će učestvovat u DefExpo 2018. radi predstavljanja lokalnih proizvodnih sposobnist i mogućnost za povezivanje u globalni lanac snabdevanja i proizvodnje. Srbija je pouzdan partner Indije kada je u pitanju transfer tehnologije radi zajedničke nadogradnje i proizvodnje vojne opreme, municije i eksploziva.

Prethodni tekstTradicionalno dobri politički odnosi Srbije i Indije
Sledeći tekstVulin zahvalio koleginici iz Indije na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime