Holivudske zvezde na venčanju milijardera u Bolivudu (video)

Dvadesetsedmogodišnji Nik Džonas i njegova deset godina starija supruga Prijanka Čopra, nedavno su po prvi put, nakon godinu i po dana braka, posetili Indiju, Čoprinu domovinu.

Nik i Čopra proveli su vikend slaveći tradicionalni Hindu praznik, takozvani festival boja i ljubavi koji obeležava početak proleća.

Njih dvoje su tokom vikenda, međutim, bili i na venčanju indijskog milijardera Ananda Piramala i njegove supruge Iše Ambani.

Fotografije sa slavlja, na kojima Nik i Prijanka nose tradicionalnu indijsku odeću, objavljene su na njihovim društvenim mrežama, a kako je pevač napisao, ovo je bila njegova najlepša poseta Mumbaiju do sada.

“Ovo je moj prvi tradicionalni indijski festival. Osećam se super. Moja najlepša poseta Mumbaiju, mom drugom domu”, napisao je na Instagramu.

Kako prenosi “Hindustan Times“, na proslavi festivala boja i ljubavi slavnom paru priduržila se i Prijankina porodica, ali i mnogobrojne zvezde Bolivuda, među kojima je i pomenuti milijarder, inače vlasnik jedne od najvećih producentskih kuća u Indiji.

(Pero Jovović, nova.rs)

Prethodni tekstPredviđa se neverovatan skok veoma bogatih ljudi u Indiji
Sledeći tekstHoli – indijski festival boja

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime