Indijski film „Koktel“ 24. i 25. decembra u 13.00 na „Prvoj“ televiziji

„Koktel“ (COCKTAIL) je indijska romantična drama koja govori o ljubavnom trouglu.

Priča je to o konzervativnoj devojci koja napušta porodicu u Indiji da bi se pridružila svom mužu Kunalu, koji je u Londonu.

Već na londonskom aerodromu zapaziće je zgodni Gautam koji će odmah početi da joj se udvara.

Mira stiže i susreće se s mužem, koji, međutim, nije baš oduševljen što je vidi. On joj, štaviše, tvoreno priznaje da je sa njom samo zbog novca i zahteva od nje da se drži što dalje od njega.

Mira je slomljena i izgubljena u velikom gradu.

U jednoj robnoj kući upoznaje Veroniku, veselu devojku koja voli žurke. Kada čuje Mirinu priču, Veronika odlučuje da joj pomogne i odvodi je u svoj stan.

Veronika i Mira izlaze u noćni klub gde ponovo sreću Gautama. Iako su se Mira i Gautam u klubu zabavljali i prisno igrali, sutradan ona shvata da su zapravo Veronika i Gautam u vezi, koja je, po Gautamovim rečima, „neobavezna“.

Mira postaje u prvom momentu netrpeljiva prema njemu, ali uskoro njih tvoje postaju dobri prijatelji. Stvari se komplikuju sa dolaskom Gautamove majke, koja želi da zna da li je sin našao pravu ženu za ženidbu. On laže majku govoreći joj da je u vezi sa Mirom koja je idealna Indijka.

Ljubav će zaista planuti između Mire i Gautama, iako će Mira oklevati da to prizna Veroniki. Stvari izlaze na videlo: Veronika prihvata njihovu vezu, ali samo do prve prilike, kada se opija i otvoreno prekoreva svoju drugaricu zbog toga što ju je izneverila. Ovo će biti dovoljno da se njih troje potpuno razdvoje i da svako krene svojim putem.

Nakon izvesnog vremena, Gautam i Veronika se sreću. Gautam je i dalje zaljubljen u Miru. Ovog puta Veronika neće biti prepreka, već će učiniti sve da mu pomogne da povrati svoju pravu ljubav.

Žanr: romantična komedija
Produkcija: Indija, 2012.
Trajanje: 144 min.
Uloge: Saif Ali Kan, Depika Padukone, Dijana Penti
Režija: Homi Adajanija

Subota i nedelja, 24. i 25. decembar u 13.00

Prethodni tekstFirma Adani Enterprajses ulaže u solarne projekte u Australiji
Sledeći tekstAmbasadorka Indije održala predavanje na temu “Indija u svetu” u Evropskom pokretu

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime