Indijski političar nasmejao korisnike interneta

Indijski političar nasmejao je korisnike interneta uveravajući ljude da indijske krave proizvode zlato u mleku zahvaljujući jedinstvenoj žlezdi koja stvara ovaj plemeniti metal kada sunčeva svetlost padne na nju.

Šef BJP-a za zapadni Bengal Dilip Goš odranije poznat je po kontroverznim izjavama. Nakon što je nedavno ljude koji konzumiraju govedinu nazvao antisocijalcima, sada je mnoge nasmejao tvrdeći da krave proizvode zlato.

„Odlika indijske krave jeste da njeno mleko sadrži zlato. Iz tog razloga boja mleka je žućkasta. Indijske krave imaju grbe, a strane krave nemaju. Strane krave imaju ravna leđa, poput bivola. Grb indijske krave u stvari ima arteriju koja se naziva ‘swarnanari’ (zlatna arterija). Kada sunčeva svetlost padne na nju, stvara se zlato“, rekao je Goš tokom govora u okrugu na istoku Indije.

On je još jednom ponovio da je ubijanje krava i konzumiranje njihovog mesa grozan zločin.

Njegove izjave izazvale su buru negativnih komentara i ismevanja na društvenim mrežama.

Ipak, pojedinci koji podržavaju indijskog političara trude se da kroz razna naučna istraživanja dokažu da je Goš u pravu. Neki tvrde da tragovi zlata u tečnostima koje telo stvara nisu ništa posebno.

(Klix.ba)

Prethodni tekstIndijski student napravio ciglu od reciklirane plastike
Sledeći tekstIndijski tigar „prošetao“ 1.300 kilometara

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime