Legendarni engleski fudbaler novi menadžer šampiona Indije

Foto: Twitter/Stevenage Fans

Ljubitelji fudbala u Indiji oduševljeno su dočekali vest o dolasku legendarnog engleskog fudbalera Tedija Šeringema u njihovu ligu.

Šeringem (51) će od naredne sezone biti menadžer aktuelnog šampiona Indije, ekipe Atletika iz Kolkate. Ovo će Šeringemu biti drugi trenerski angažman pošto je prethodno vodio engleskog niželigaša, ekipu Stivenidža.

Uprava Atletika iz Kolkate zahvalila se na saradnji dosadašnjem treneru, Špancu Hozeu Fransisku Molini u nadi da će sa Šeringemom uspeti da odbrani titulu u prvenstvu Indije. Interesantno je da se klub iz Kolkate nalazi u vlasništvu konzorcijuma koji u svom posedu drži i akcije Atletiko Madrida, a osnovan je tek pre tri godine.

Što se Šeringema tiče, on je pozdravio narod Indije i poručio im je da će pokušati da na terene ove zemlje prenese svu fudbalsku filozofiju koju je naučio na Ostrvu.

„Čast mi je što sam novi menadžer Atletika iz Kolkate. Klub je mlad ali već i jako uspešan, čim je uspeo da posle 3 sezone u Indiji osvoji titulu. Drago mi je što ću u narednom periodu života boraviti u Indiji, zemlji koju jako volim i čiji duh i tradicija mi jako prijaju“, poručio je Tedi Šeringem.

Prethodni tekstVlada Indije želi da zemlja postane fabrika hrane za ceo svet
Sledeći tekstDeset najboljih korma recepata

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime