Ko su najplaćenije indijske zvezde u 2017. godini?

Foto: instagram.com/beingsalmankhan

Bolivudska zvezda Salman Kan drugu godinu zaredom našao se na prvom mestu Forbsove liste 100 najplaćenijih indijskih zvezda. Na drugom mestu je još jedan Kan, Šah Ruh Kan, a na trećem kapiten indijskog kriket tima Virat Koli. Jedina poznata dama u prvih deset je Prijanka Čopra.

Časopis Forbs je listu sastavio na osnovu procene zarade poznatih ličnosti u periodu od 1. oktobra 2016. do 30. septembra 2017. godine. Pedesetjednogodišnji Salman Kan je ponovo na prvom mestu, a od filmskih uloga i sponzorskih ugovora inkasirao 34.9 miliona dolara. Drugi kralj Bolivuda, Šah Ruh Kan, zaradio je u proteklih godinu dana 25.6 miliona dolara i ostao na drugom mestu kao i 2016. godine, dok je Koli na trećem mestu za zarađenih 15 miliona dolara.

– Ova lista je tokom godina postala defenitivni pokazatelj o tome ko kolko zarađuje u svetu šoubiznisa. Ove godine lista je isključivo fokusirana na zaradi poznatih ličnosti, u odnosu na radije kada se gledala i njihova popularnost-, izjavio je Džoj Čakraborti, predsednik indijskog izdanja magazina Forbs.

U prvih 10 je i glumac Amir Kan, sa zarađenih 10.3 miliona dolara, Prijanka Čopra je zaradila 10.2 miliona. Doni, igrač kriketa, pao je sa petog na osmo mesto, zaradivši u protekloj godini 9.6 miliona, dok su na 9. i 10. mestu glumci Hitik Rošan i Ranvir Sing, sa zaradom od 9.5 odnosno 9.4 miliona dolara.

Prethodni tekstPorodični odmor iz snova: Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas uživaju u lepotama Indije
Sledeći tekstRanko Popović sve uspešniji u šampionskoj trci u Indiji

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime