Prema nepogrešivom indijskom horoskopu, jun će biti najsrećniji mesec za ova 4 znaka

Foto: unsplash.com/bfruitsia

Indijski horoskop ima 12 znakova, vrlo sličnih po vremenu označavanja zapadnjačkom.

Znakovi se nazivaju “rasi”, a razlika je u načinu merenja. Mnogi čak smatraju da je indijski horoskop tačniji od zapadnog jer se pomera tačka precesije unazad za 23 stepena i podznak se pomera. U zapadnom horoskopu se ne uzima u obzir tačka precesije i ne uzima se obzir činjenica da se položaj Zemlje potpuno razlikuje od položaja pre nekoliko hiljada godina, prenose mediji.

Prema indijskoj prognozi, za ova 4 znaka mesec juni će doneti puno sreće, uspeha, dobrih prilika i lepih vesti:

Bik

Za Bika sam početak juna 2022. donosi veoma povoljne aspekte. Astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku i sve planove za ostatak godine napravite na početku nove, bićete mnogo „mudriji“ nego što vam se čini. Naravno, biće ponekog „štucanja“ na putu do uspeha, ali će svi napori koje ste uložili na kraju biti nagrađeni. Sve u svemu, Bikovi mogu da se nadaju veoma uspešnoj godini, a astrolozi im daju i jedan bonus savet – preuzmite inicijativu i nemojte da se plašite rizika!

Blizanci

Blizanci će imati jedinstvenu godinu u svakom pogledu. Njima će se bukvalno u junu 2022. nizati uspeh za uspehom, a za svaki će biti lično oni zaslužni, ništa im neće „pasti s neba“. Sve planovi koje su napravili u prošlosti, sprovešće u delo, a sve to će rezultirati neviđenim uspehom. Na polju ljubavi je moguće i da ozvaniče odnos sa partnerom, ovi uspesi će ih podstaći da se odvaže i na taj korak.

Lav

Za Lavove će jun 2022. biti godina akcije. Prema rečima astrologa, period planiranja je prošao, pa je neophodno da se pristupi realizaciji ideja. Uspeh im je zapisan u zvezdama, ali o jednom treba da povedu računa. Važno je da odvoje vreme i pažljivo razmisle o svakom narednom koraku. Jer, ako naprave grešku i postupe brzopleto, ceo ovaj proces napretka može biti zaustavljen, ako ne trajno, onda makar na neko vreme. Savet astrologa je da postupe „mudro“.

Vaga

Mesec jun će najviše uspeha doneti Vagama koje su voljne da eksperimentišu. I to će važiti za sve sfere života. U junu 2022. godine zvezde blagonaklono gledaju na one koji se ne libe da predstave nove ideje i zalažu se za njih. Astrolozi poručuju – ne plašite se rizika i isprobavanja novih stvari. Ovaj pristup će vam pomoći da greške smanjite na minimum, a iskustvo koje ćete steći tokom ovog procesa, biće neprocenjivo u budućnosti.

Prethodni tekstZašto se u Indiji sve češće mogu videti kenguri? (video)
Sledeći tekstSologamija: Indijka se ‘udala za sebe’ i izazvala debatu (foto, video)

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime